Фототапет - Цъфтяща луна

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10776264
5.00
794
Фототапет - Цъфтяща луна  подходящ за апликация в детски помещения от смесен тип (момче /момиче) . Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Daniela Ivanova

Висококачествено изпълнение и добро съотношение цена-качество

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Виктор Йорданов

Na men mi хaresa klyчo dargatela

Нина Емилова Станева

Сърдечно ви благодаря за прекрасните календари и бързата доставка! Направо думи не намирам ,за да изкажа колко съм доволна , че и ги получих толкова бързо.! Прекрасни са :)

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Цъфтяща луна?

Този детски тапет е идеален избор за стая от смесен тип, добавяйки магия и усещане за приказен свят. Тапетът изобразява сиви планини, които се издигат на заден план. Но върху тях, в центъра на вниманието, сияе прекрасна луна. Луната е изобразена в блед прасковен цвят, който добавя нежност и деликатност на цялостната картинка.

Върху луната се простира уникално пролетно поле, покрито с красиви цветя в прасковен цвят. Тези цветя придават на тапета допълнителна свежест и цветност, докато прасковеният оттенък им придава нежност и топлина. Комбинацията от цветята и луната създава магическо и приказно усещане в детската стая.

Тапетът е привлекателен и вълнуващ, създавайки атмосфера на приказка и приключение. Децата ще се насладят на гледката на тези прекрасни сиви планини, която създава усещане за вълшебство и изследване на нови светове. Със своите нежни цветове и детайли, този детски тапет ще се превърне в източник на вдъхновение и въображение за малките искатели на приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всяка детска стая. Неговата приказна и магическа визия ще внесе радост и вълнение в стаята на всяко дете. Независимо дали стаята е за момче или момиче, този тапет ще създаде уютна и вълнуваща обстановка. Съчетавайки сивите планини, прасковения цвят на цветята и светлината на луната, този тапет добавя уникален и изчистен дизайн в детската стая.

Цена:
38 00 лв