Фототапет Шарени балони 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10161076
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Шарени балони 2, подходящ за детска стая от смесен тип.  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Карина Борисова

Прекрасни персонални подаръци! Благодаря !

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни

Марияна Костова

Благодаря за прекрасните календари и чудесните подаръци към тях ! Препоръчвам на всички вашите услуги заслужено ....качествено ,бързо и коректно обслужване! Прекрасни те ! Още веднъж Благодаря на целия ви екип <3

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Шарени балони 2 ?

Детски тапет " Шарени балони" е перфектно допълнение за детска стая или спалня, създавайки уютна и свежа обстановка. Той е подходящ както за момчета, така и за момичета, благодарение на своя ярък и живописен дизайн.

Главната доминираща характеристика на тапета е красивото небе в синьо и бяло, което придава усещане за безкрайност и свобода. Върху това небе са разположени привлекателни летящи, шарени балони, които се простираят на всички страни на стаята. Този дизайн предизвиква усещане за въздушно пътуване и приключение, което би накарало детето да се чувства като истински пътешественик.

Цветовете на балоните са весели и наситени - зелено, синьо, оранжево и жълто, което добавя радост и настроение в стаята. Те създават контраст със своята яркост върху бледото небе и придават на тапета динамичен и игрив вид.

Материалът, от който е изработен тапетът, е качествен и издръжлив, което го прави лесен за почистване и поддържане. Също така, той е лесен за поставяне и може да бъде пренареждан или сменян без усилие, ако се наложи.

Този тапет е прекрасен избор за детска стая, тъй като съчетава игривост, креативност и красиви цветове, които ще вдъхновят детето да изпита много приключения и фантазии. Ще създаде привлекателна атмосфера и ще мотивира детето да изследва света с радост и любопитство.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Шарени балони?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Шарени балони?

Тапетът " Шарени балони" е подходящ за различни детски помещения, където доминират веселият и свеж дизайн, както и приключенският стил. Той може да украси детски стаи, спални или детски игрови зони. Тапетът с небето и шарените балони ще създаде позитивно настроение и ще позволи на децата да разгърнат своята фантазия и креативност. Безспорно, този дизайн ще бъде привлекателен за малки и големи, тъй като комбинира красота, емоция и вълнение. Той ще стане уникален акцент и допълнение към игривия дух на детското пространство.

Цена:
38 00 лв