Фототапет Шарени планети

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10438631
5.00
794
Фототапет Шарени планети, подходящ за апликация в детски помещения от смесен тип (момче/момиче).  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
4 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година????♥️????

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Andriana Stoqnova

Отново коректни и безупречни! Благодаря! Светли празници! Бъдете здрави!

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Соня Кръстева

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Шарени Планети?

Този детски тапет е идеален за стая на момченце, което обича космоса и извънземните. Изображението включва планети в различни размери, форми и цветове, като са изобразени на игрив и ярък начин. Слънцето е голямо и наситено, което го прави централна точка на цялото изображение. Освен това, в тапета има извънземни с ярки цветове и забавни форми, които ще забавляват детето и ще му донесат много радост.

Тапетът прилича на цветна детска рисунка и цветовете са наситени и ярки, като са включени много цветове като зелено, червено, синьо, жълто и оранжево. Изображението е многоцветно и ще добави много цвят и живот в стаята на детето. Тапетът е лесен за поставяне и ще промени изцяло атмосферата в стаята на детето, правейки я по-жива и забавна. Той е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване.

В крайна сметка, този детски тапет е прекрасен избор за стая на момченце, което обича космоса и фантастичното. Ярките цветове и забавните изображения ще го забавляват и ще му донесат много радост, а лесният монтаж и устойчивостта на материала го правят перфектен за всекидневна употреба.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за почти всяка стая на момченце, независимо от големината й. Може да бъде поставен в стаята на детето у дома, в детската стая в детската градина или в стаята на детето в училище. Изображенията на планети и извънземни в тапета могат да вдъхновят децата да развият любовта си към космоса и фантастиката. Освен това, ярките цветове и забавните изображения ще създадат весело и игриво настроение в стаята на детето. Тапетът може да бъде съчетан с различни видове мебели и аксесоари, за да се създаде цялостен и забавен интериорен дизайн за детската стая.

Цена:
38 00 лв