Фототапет - Щастливи животинки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-11
5.00
794

Уникален Фототапет – Щастливи животинки , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Възможна е изработка в големи размери.

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Цвети Тодорова

Бързи, точни, коректни и страшно разбрани. Поръчвам за втора година при вас. Получих страхотни календари отново за супер кратко време. Благодаря за компромиса въпреки, че грешката беше изцяло моя. С удоволствие ще продължа да използвам услугите ви и занапред. Весели празници и много доволни клиенти ви желая

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Щастливи животинки?

Този детски фототапет е идеалното допълнение към детската стая със своето вълнуващо и весело оформление. Тапетът представя трите големи балона, изпълнени с горещ въздух, които носят в себе си магията на щастливите животни. Всеки балон е наситен с различни цветове - синьо, зелено, оранжево и кафяво, което придава свежест и яркост на общото излъчване на тапета.

Във въздушните съдове откриваме прелестното лъвче, непосредствено до него е високата и грациозна жирафа, а на края - симпатичното слонче. Тези животни предизвикват усмивки и възхищение, превръщайки стаята в оживен и вълнуващ свят.

Фототапетът с балони и животни е подходящ за момчета и момичета, като предоставя приказна атмосфера и вдъхновява детската фантазия. Чрез ярките цветове и очарователните мотиви този тапет създава усещане за радост и непринуденост, което подпомага детското игрово пространство и творчество.

С фототапета с балони и щастливи животинки ще пренесете детето в свят на вълшебство и въображение, където те могат да се чувстват свободни и щастливи. Той представлява идеално допълнение към детската стая, създавайки атмосфера, която се отразява на радостта и насладата на всяко дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет с балони и щастливи животинки е подходящ за всяка детска стая, където се желае да се създаде игрива и весела обстановка. Той може да бъде перфектното допълнение към домове, детски градини, учебни зали или игрови центрове. Неговата яркост, цветове и симпатични мотиви ще вдъхновят децата и ще им създадат усещане за вълшебство и радост.

Цена:
38 00 лв