Фототапет - Щастлив полет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10716338
5.00
794
Фототапет - Щастлив полет, подходящ за апликация в детски помещения от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
4 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Марияна Топалска

За четвърта поредна година благодаря за календарите и чашата! Страхотни сте, продължавайте все така!

Магито Пенчева

Благодаря и тази година за експресната ви работа и професионализъм изключително съм доволна от свършената работа и благодаря и за подаръците! ❤️❤️❤️

Marina Pencheva

Страхотни, много отзивчиви, бърза и качествена изработка!

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Desislava Mincheva

Много са добри и бързи. Препоръчвам ги!

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Щастлив полет?

Фототапетът "Щастлив полет" е перфектно решение за тапет за детска стая на момче. Той е изработен в сиво и жълто, което придава усещане за топлина и уют. На тапета са изобразени облаци, които създават усещане за свобода и безгрижие. Между облаците, можете да видите два големи балона, като всеки един от тях е дом на животно. Единият балон е дом на жираф, а другият е на мече.

Тапетът е изработен в меки и приятни на окото цветове, което го прави перфектен за детска стая. На фона на облаците и балоните са поставени малки заспали звездички, които придават усещане за уют и спокойствие.

Това е отличен избор за детска стая, като може да се постави на една стена или на цялата стая, в зависимост от предпочитанията. Тапетът е лесен за поставяне и не изисква много време за монтаж.

"Щастлив полет" е тапет, който създава усещане за спокойствие и уют, като е подходящ за детска стая на момче. Съчетаващ приятните цветове, изображенията на облаците, балоните и животните, този тапет ще превърне детската стая в красиво и уютно място.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е подходящ за детски стаи на момчета, които искат да добавят усещане за свобода, безгрижие и спокойствие. Той може да се използва както за поставяне на една стена, така и за цялата стая, като предоставя красив и уютен дизайн.

Цена:
38 00 лв