3Д детски тапет - Мечо сънува

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10498579
5.00
794
3Д детски тапет - Мечо сънува, подходящ за апликация в стая на малчуган в ранна детска възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
3 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фатме

Много съм доволна!

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Tanya Toneva Ilieva

Бързо и коректно изпълнена поръчка. Календарите са страхотни, както и малката изненада - подарък. Благодаря!

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Kremena Zlateva

Благодаря за наградата. Календарите са страхотни

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява 3Д детски тапет Мечо сънува?

Тапетът Мечо сънува е идеален за стая на момченце или новородено бебе. Той е изработен в 3D стил и изобразява малко мече, което спи на облаците. Цветовете на тапета са в различни нюанси на синьото, което придава спокоен и релаксиращ ефект на стаята. Добавени са и жълти звездички, които придават допълнителен елемент на дизайна.

Тапетът е изключително качествен и ще създаде уютна и усмихната обстановка в стаята на малкото момченце. Може да бъде комбиниран със сини или бели мебели, които ще допълнят ефекта на тапета.

Освен това, тапетът е лесен за поставяне и поддържане. Той е изработен от висококачествени материали и е издръжлив на износване. Така че, ако търсите нещо, което да добави малко красота и топлина в стаята на малкото момченце, този тапет е перфектният избор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с мече, спящо на облаците, в сини и жълти нюанси е идеален за детски стаи, по-специално за стаи на момчета или новородени момчета. Той е подходящ за стаи с различни стилове на декорация - от модерен и скандинавски до класически и традиционен. Този тапет ще придаде уют и топлина в стаята на малкото момченце, като ще създаде спокойна и релаксираща обстановка.

Тапетът може да бъде поставен в различни части на стаята, в зависимост от предпочитанията на родителите - например на цялата стена, в рамки на картини или като акцент на една или две стени. Всяка комбинация ще придаде свой уникален дизайн на стаята.
Можете да декорирате и останалата част от вашия дом с някои от нашите идеи за тапети у дома.

 

Цена:
38 00 лв