3Д детски тапет - Приказен балон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10744053
5.00
794
 3Д детски тапет - Приказен балон, подходящ за апликация в детски помещения.  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Silviq Galenova

Благодаря Ви и тази година календарите са страхотни ☺️

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!

Denitsa Televa

Благодаря за прекрасните календари и чаши!!!Много бързо изпълнение на поръчката!Изработката е наистина на ниво(бях скептична понеже е от сайт),но наистина останах очарована!Ще поръчвам отново и отново...
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява 3Д детският тапет Приказен балон?

Детският тапет Приказен балон е истинско вълшебство за момиче. В различни нюанси на розовото, този тапет създава свят, изпълнен с магия и въображение.

Основното внимание се привлича от голям розов балон, който плава над облаците. Вътре в балона, виждате сладко мече, което се наслаждава на невероятното приключение. То се усмихва с радост и се наслаждава на свободата, която летенето в балона му предоставя. С розовите нюанси, балонът излъчва нежност и мекота, създавайки усещане за комфорт и спокойствие.

На задния план на тапета, разкрива се един голям, красив замък. Замъкът е с детайлно изработени кули и красива архитектура. Той придава усещане за вълшебство и приказност, като позволява на малката мечица да изживее своите собствени приказни истории.

Около замъка, различни пеперуди летят свободно. Техните ярки цветове и грация допълват вълшебния пейзаж, като придават усещане за жизненост и радост. Пеперудите са символ на промяната и трансформацията, вдъхновявайки малката момиченца да се наслаждават на прекрасния свят около тях.

Този детски тапет за стая на момиче е пълен със сънища и приказки. Розовият балон, мечето, замъкът и пеперудите създават магична атмосфера, която стимулира въображението и възвишеността на всяко малко момиче. Този тапет е идеален начин да се пренесете в свят на мечти и фантазии, където всичко е възможно.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всяка стая, където искате да създадете прекрасна и вълшебна обстановка за момиче

Цена:
38 00 лв