Фототапет - Вековни дървета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-cwt0002
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет - Вековни дървета, различен декор, с който ще проемните облика на своят дом . Артикулите   от категория " Тапети за таван" се печатат по предварително зададени  размери от клиент. Важна особеност при вписването им в системата е факта, че в  полето "височина", трябва да бъде отбелязана дължината на таванната повърхност от край до край. Допълнете визията на подбраният дизайн, с подходяща флис основа - мазилка/ канаваца. 
3 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Вековни дървета?

представя величествената картина на гора с високи дървета, погледната отдолу. Тази изумителна сцена на природата пренася наблюдателя в плътния зелен лабиринт от вековни дървета, където могъществените стволове се издигат към небето.

Възхищавайки се на прекрасната гора, вие се чувствате като незрим гост, който се потапя в приказна природа. Всичко около вас е изпълнено с магия и спокойствие. Върху върховете на високите дървета леко премигва слънцето, прониквайки през гъстата зеленина. Небето се простира над вас, изглеждайки безкрайно и привличащо.

Тази сцена е пълна с усещане за височина и изобилие от живот. Високите дървета създават уютно убежище за дивите животни и птици, които в тишината на гората тихо се разиграват сред гъстотата на клоните. Цветята и тревата обрамят пътеките, като добавят още по-голяма красота към тази природна картина.

Този тапет за таван създава уникална атмосфера и превръща обикновеното пространство във вълшебно място. Той е идеален за всеки, който желае да пренесе природата в дома си и да се потопи в нейното вълшебство и спокойствие. Възхищавайки се на вековните дървета и красотата на природата, можете да откриете вътрешен мир и вдъхновение, докато се наслаждавате на този изумителен тапет за таван.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван е подходящ за всяко помещение, което желаете да превърнете в приказна и уютна среда. Той може да се използва в спалнята, хола, детската стая или дори в офисното пространство. С изображението на вековните дървета и отвореното небе, този тапет ще добави дъх на природа и спокойствие във вашето пространство. Независимо от стила на декорацията, този тапет ще създаде уникална и впечатляваща атмосфера.

Цена:
38 00 лв