Фототапет - Високи палми

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-cwt0001
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет - Високи палми, естетически издържано изделие, което позволява апликиране в различни помещения. Артикулите   от категория " Тапети за таван" се печатат по предварително зададени  размери от клиент. Важна особеност при вписването им в системата е факта, че в  полето "височина", трябва да бъде отбелязана дължината на таванната повърхност от край до край. Допълнете визията на подбраният дизайн, с подходяща флис основа - мазилка/ канаваца. 
3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Iva Naydenova

Високо качество, професионализъм и коректност.

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Анита Димитрова

За втора поредна година поръчах от календарите,и съм доволна.Препоръчвам.

Ангелика Пандова

Скоро получих календари поръчани от Вас!Признавам бях малко притеснена какво ще е качеството на сминката......, но БЛАГОДАРЯ ВИ и двата календара са повече от прекрасни
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Високи палми?

Този тапет за таван представлява впечатляващо изображение, което ще внесе свежест и спокойствие във вашето пространство. Той представлява високи палмови дървета, които се издигат над всичко останало, създавайки усещане за уединение и природна хармония.

На тапета се разкрива красивото синьо небе, което прелива в дълбочини от бледо синьо до наситено синьо. Тази плътна цветова гама придава на пространството безкрайност и свежест, като същевременно въздейства успокояващо и релаксиращо.

В центъра на тапета проблясват слънчевите лъчи, които се прокрадват през гъстите листа на палмите. Това визуално представяне на слънчевата светлина създава усещане за топлина и енергия, което може да подобри настроението и да създаде уютна атмосфера в стаята.

Цветовете в тапета са основно зелени, кафяви и сини, което придава на изображението природна и автентична атмосфера. Зелените оттенъци символизират живот и растеж, докато кафявите оттенъци придават усещане за земност и топлина. Синьото небе добавя допълнителна дълбочина и спокойствие към цялостното изображение.

Този тапет за таван ще внесе природната красота на палмовите гори във вашия дом или офис. Създайте пространство, което е свързано с природата и което ви дава усещане за спокойствие и хармония.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван е подходящ за различни пространства и обстановки. Можете да го използвате в домашна обстановка, като спалня, хол или дневна, за да добавите елемент на природа и спокойствие. Също така, той е подходящ и за комерсиални пространства като хотели, ресторанти или спа центрове, където желаете да създадете релаксираща атмосфера. Независимо от мястото, този тапет ще добави стил и естетика, придавайки на пространството уникалност и живот.

Цена:
38 00 лв