Фототапет за таван Вселена

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10190795
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Пламена Панайотова

Благодаря ви за прекрасното и коректно отношение, получих си календарите страхотни са❤️❤️❤️

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!

Ралица Серафимова

Страхотни са! Препоръчвам :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Вселена?

Тапетът за таван Вселена представлява невероятна визия на космоса. Въплъщавайки вселената в едно пространство, този тапет съчетава красиви галактики, мистериозни планети и бляскави звезди. Цветовете на тапета се наслаждават на палитра от синьо - от светло до тъмно, и зелено, създавайки вълшебна атмосфера.

Синьото, което преобладава в тапета, нежно прелива в различни нюанси, отвеждайки ви далеч от повърхността на земята и във висините на безкрайното космическо пространство. То представя меки тонове на небесно синьо и светло синьо, които подчертават спокойствието и безкрайността на вселената.

Зелените нюанси, които се преплитат със синьото, добавят живот и хармония на общото изображение. Те представят мистериозни планети и далечни галактики, придавайки на тапета още по-интересен и разнообразен вид.

Като се наслаждавате на този красив тапет за таван с космос, можете да изпитате усещането, че се намирате в средата на космическото пространство, където междузвездни пътища водят към непознати светове. Галактически скупости, ярки звезди и удивителни пейзажи се преплитат, за да създадат изключително вълшебно преживяване.

Тапетът за таван с космическа тематика е идеален избор за хора, които обичат мистерията и красотата на вселената. Той може да се използва в спалнята, дневната или дори в офисното пространство, създавайки уникална атмосфера отвъд границите на нашата планета.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван с космическа тематика е подходящ за различни пространства. Може да се използва в домашния салон, спалнята или детската стая, добавяйки магия и вълнение към интериора. Също така, той може да бъде поставен в кафенета, ресторанти или дори в офиси, създавайки усещане за вдъхновение и непреходна красота. Тапетът с космическа тематика е идеален избор за всички, които обичат да погледнат надалеч и да се потопят в мистерията на безкрайната вселена.

Цена:
38 00 лв