Фототапет за таван - Вълшебна лунна нощ

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-tms11
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет за таван - Вълшебна лунна нощ, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Пламена Василева

Много съм доволна,много бързо и качествено обслужване. препоръчвам
Допълнителна информация

Фототапет за таван - Вълшебна лунна нощ,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Вълшебна лунна нощ?

Този тапет за таван представлява изящна комбинация от нежни и бели цветя, обгърнати от прегръдката на деликатни зелени листенца. Фонът зад тях възниква в меки лилави и розови тонове, които създават приказна атмосфера.

На този прекрасен тапет са изобразени и други елементи, като луна, звезди и небе. Луната сияе със своята благородна присъственост, като придава магия и загадъчност на образа. Звездите са разпръснати из цялото небе, представяйки безкрайното пространство и тайнствената сила на вселената.

Тапетът за таван е специално създаден за спалня и може да превърне този простор в истински уютен романтичен кът. Неговата вълшебна атмосфера ще ви позволи да се отпуснете и да се потопите в света на мечтите и въображението. Съчетавайки блясъка на звездите с нежността на цветята, този тапет ще създаде уникално настроение и ще добави чувство за спокойствие и хармония във вашата спалня.

Тапетът за таван с цветя е нежна и изискана декорация, която ще придаде на вашата спалня уникален и различен вид. Съчетавайки елементите на природата с мистерията на нощното небе, този тапет ще ви отведе на вълшебно пътешествие, позволявайки ви да изпитате спокойствието и красотата на безкрайната привлекателност на вселената.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът за таван с цветя е подходящ за спалня, докато превръща пространството в романтична и уютна среда. Съчетавайки нежността на белите цветя и зелените листенца със съблазнителната комбинация от лилави и розови тонове на фона, тапетът създава приказна атмосфера. Луната, звездите и небето допълват усещането за магия и загадъчност. С тази уникална декорация до тавана, тапетът ще добави чувство за спокойствие и хармония в спалната, предлагайки ви невероятно преживяване в света на мечтите и въображението.

Цена:
38 00 лв