Фототапет за таван Зелени клони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10189107
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

Iliyana Dyulgerova

Чудесно свършена работа, точни изработка и дизайн както поръчах и експресна доставка! Препоръчвам с две ръце!

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Ива Илиева

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Gergina Georgieva

Благодаря ви много за прекрасните календари страхотни сте. Благодаря ви и за бързата поръчка.Весели празници

Полина Иванова Станчева

За втора година поръчвам календари от вас, изключително доволна съм от качеството, страхотна комуникация с екипа ви! Прекрасни сте!

Мими Буйнукова

Благодаря за календарите,страхотни са!

Plamen Dikov

Много съм доволен от календарите, които поръчах от вас. Благодаря ви и ви желая весели празници!

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зелени клони?

Фототапет за таван Зелени клони представлява изключително красива и нежна композиция от клонки на дървета, които се простират по цялата повърхност. Видимостта на синьото небе и деликатната слънчева светлина проникват през клоните, създавайки усещане за спокойствие и хармония.

Цветовете на тапета са в основно зелени и бели нюанси, които създават приятна и свежа атмосфера в стаята. Зеленият цвят е символ на природата, живота и обновление, докато бялото подчертава чистотата и невинността. Тази комбинация от цветове придава на тапета естествен и успокояващ вид, създавайки усещане за пълнота и свобода.

Като поставите този тапет на тавана, ще имате възможността да се насладите на изключително релаксираща и вдъхновяваща обстановка във вашия интериор. Клонките на дърветата придават на стаята природна естетика и усещане за свежест, а прекрасното изображение на синьото небе и леката слънчева светлина създават пространство и прозрачност.

Този тапет за таван с небе и листа е идеален избор за хора, които ценят природата и желаят да превърнат своя дом в уютно и спокойно пристанище. Със своите нежни цветове и приятен дизайн, тапетът ще добави стил и хармония във всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Той може да бъде използван в спалнята, дневната, хола, кухнята или дори във входната част. Свежите зелени и бели цветове ще добавят нотка на природата и спокойствие във всяко пространство. Тапетът може да бъде използван и в комерсиални сгради като хотели, ресторанти или офиси, където желанието е да се създаде уютна и релаксираща атмосфера за посетителите или служителите.

Цена:
38 00 лв