Фототапет за таван - Зодиакален кръг

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-tms9
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет за таван - Зодиакален кръг, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Бистра Тонова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Теодора Александрова

Много съм доволна, много бързи и точни :) за втора година им се доверявам :)

Monika Mihaleva

Изключително добри и отзивчиви! Страхотно качество и бърза изработка!

Илияна Йовкова

Очарована съм от Вас - бързи, коректни и правите красоти! Успехи!

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Ivelina Grueva

Благодаря за прекрасните календари.

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

Фототапет за таван - Зодиакален кръг,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зодиакален кръг?

Този красив тапет за таван е една впечатляваща и красива декоративна опция за хола, дневната стая или спалнята. Основният фон на тапета представлява синьо небе, украсено с изчистени звезди, които създават магична и романтична атмосфера.

Над синьото небе са нарисувани златисти линии, които придават изтънченост и елегантност на цялостната композиция. В центъра на тапета има голям кръг, в който са изобразени различните зодиакални знаци. Тези знаци са представени чрез красиви и детайлни илюстрации, които са символични за всяка от зодиите.

Тапетът за таван с зодиакалния кръг е прекрасен начин да придадете интересен акцент и персонален стил на вашата стая. Неговият дизайн комбинира небесния елемент със зодиакалната символика, което добавя мистериозност и загадъчност на пространството.

Независимо дали избирате да го използвате в хола, дневната стая или спалнята, тапетът за таван с зодиакален кръг ще създаде атмосфера на спокойствие и хармония. Той може да служи като фокална точка в стаята, привличайки вниманието и създавайки уникален и стилно излъчващ интериор.

Този тапет е подходящ избор за хора, които обичат астрологията и зодиакалната символика. Той предлага възможност за изразяване на вашата индивидуалност и представяне на вашата връзка с астралния свят във вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът за таван с зодиакален кръг е подходящ за всяка стая в дома, където желаете да добавите уникален и впечатляващ елемент. Той може да се използва в хола, дневната стая, спалнята или дори в детската стая. Неговият красив и символичен дизайн ще придаде на пространството усещане за мистерия и спокойствие, създавайки интересен фокусен пункт.

Цена:
38 00 лв