Фототапет за таван - Лотоси и мрамор

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-tms2
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет за таван - Лотоси и мрамор, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Краси Стоянова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Вили Вельова Илиева

Изключително съм доволна!!! Благодаря ви

Gabriela Radeva

Получих календарите си. Изключително доволна съм, отново бих ги поръчала при Вас!

Цветомира Стоянова

Перфектно качество и бързо обслужване! Календарите, които поръчах са страхотни!

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Фототапет за таван - Лотоси и мрамор, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лотоси и мрамор?

Лотоси и мрамор е тапет за таван, изключително красив и впечатляващ. Той съчетава бели очертания на нежни цветя върху фон от нежни кремави цветове, които наподобяват бледо бежов мрамор.

Дизайнът на тапета е изящен и елегантен. Белите очертания на цветята са изобразени със забележителна прецизност и детайлност. Придават романтичен и свеж вид на цялата композиция. Цветята са нежни и деликатни, с леко завъртяни листа и изящни пъпки. Те се открояват на фона от кремави цветове, който е бледо бежов и наподобява мрамор.

Този тапет е подходящ за създаване на романтично и стилно пространство във вашия дом или офис. Можете да го използвате за таван в спалнята, хола или дори във входната врата. Комбинацията от нежни цветя и мраморен фон придава изисканост и класа на всяко помещение.

Тапетът за таван с бели очертания на нежни цветя и фон в нежни кремави цветове, наподобяващ бледо бежов мрамор, създава хармонична атмосфера и добавя уют и естетика в интериора. Той е перфектен избор за всеки, който търси нещо изискано и изящно за своя дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван с бели очертания на нежни цветя и фон в нежни кремави цветове, наподобяващ бледо бежов мрамор, е подходящ за различни интериорни пространства. Можете да го използвате в спалнята, хола, трапезарията или дори във входната зала. Той добавя изисканост и стил във всяко помещение. Тапетът ще създаде романтична и естетична обстановка, която ще допълни вашата декорация и мебели. Независимо дали търсите семпъл елегантност или искате да подчертаете романтичния аспект в интериора, този тапет е отличен избор.

Цена:
38 00 лв