Фототапет за таван Между дърветата

Флис - Канаваца
Код wall10190332
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Василена

Фототапетът дойде точно както беше описано и на снимката. Качеството на печата е впечатляващо.

Петя

Фототапетът е невероятен! Качеството на печата е изключително, а монтажът беше лесен. Благодарим ви!

К.Терзиева

Фототапетът е изключително красив и лесен за поддръжка.

Диана Б.

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

Наско

Фототапетът е невероятен, създава истинско усещане за пространство. Много сме доволни.

А.Димов

Много съм впечатлен от качеството на фототапета. Лесно се монтира и изглежда невероятно на стената ни.

Стефан

Наситени цветове, препоръчвам!

Анна Д.

Поръчах фототапет за детската стая с мой дизайн и резултатът е просто невероятен. Децата са възхитени! Качеството на печата и материалът са отлични. Горещо препоръчвам на всички

Таня

Прекрасно отношение и добро качество.

Ирина

Препоръчвам с две ръце!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Между дърветата?

Тапетът за таван Между дърветата представлява вълнуваща гледка към дървета и небето от гледна точка под тях. Визуалното изживяване е наистина вълнуващо и успокояващо. Визията на тапета е детайлно изобразена, предавайки истинска природна красота.

В краищата на тапета се простира изобилие от клони, които нежно се превиват и създават игрива композиция. Те добавят допълнителна текстура и реалистичност към общия дизайн. Клоните, изобразени с техните листа и ветровити форми, придават на тапета органичен и природен вид.

В центъра на тапета се откроява ясното небе, което притежава безкрайна простота и спокойствие. Небето е ненатрапчиво и светло, като неговият цвят е синьо, предавайки мир и свобода. Изглежда като чисто платно, готово да се превърне във всякакви мечти и въображаеми светове.

Докато небето се простира във върха на тапета, прелитат птици, които добавят движение и естетика на сцената. Техните силуети се открояват срещу ясното небе, докато те показват своята свобода и елегантност в полета си.

Цветовата гама на тапета се състои от основно бяло, зелено и синьо. Бялото предава чистота и безупречност, зеленото създава усещане за жизненост и природност, докато синьото придава усещане за спокойствие и безкрайност.

Този тапет за таван не само ще добави естетическа стойност на всяко помещение, но и ще пренесе природата пряко в интериора. Създаващият се визуален ефект ще създаде усещане за простор и хармония, което може да подобри настроението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван е подходящ за различни помещения и архитектурни стилове. Той може да се използва в спални, холове, дневни, кабинети или дори ресторанти и хотели. В своята натурална тематика с клоните на дърветата и ясното небе, тапетът създава усещане за спокойствие и природна красота. Той може да допълни както модерни, така и класически интериори, придавайки им уникален и артистичен вид. Независимо от мястото, където го поставите, този тапет ще създаде освежаваща и привлекателна атмосфера.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв