Фототапет за таван Нощно небе

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10190710
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Бисерка Йорданова

Качествена изработка, всичко е изпипано до детайли, бърза и коректна доставка, добра комуникация!

Бистра Тонова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Martina Yotova

Изключително доволна и приятно изненадана останах от качественета и бърза работа на екипа. Силно препоръчвам!

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Нощно небе?

Фототапет за таван Нощно небе представлява вълшебна и романтична сцена на нощното небе.

Тапетът създава вълнуващо впечатление с изобразението на лунно осветен небосвод. Небето е в тъмни сини нюанси, които създават загадъчно настроение. Звездите сияят ярко, разполагайки се в различни формации и размери по цялата повърхност на тапета. Изображената луна не е пълна, но свети ярко и огрява облаците, които се разстигат по небесния свод. Те са в сиво-бяли нюанси, което създава приятен контраст с тъмното синьо на небето.

Този тапет за таван е перфектен избор за тези, които търсят нежна и мистериозна атмосфера в своето жилище. Създавайки илюзията за нощно небе във вашата стая, той ще ви придаде усещане за спокойствие и релаксация. Отразявайки магията на звездната нощ и лунния светлинен проблясък, тапетът ще ви предложи едно уникално и изискано преживяване във вашия дом.

Неутралните цветове и изчистените форми правят този тапет за таван подходящ за различни интериорни стилове и помещения. Неговото изобразяване на нощното небе ще ви позволи да създадете привлекателен фокус върху тавана, добавяйки единственост и естетика към визията на стаята.

Избирайки този тапет за таван, ще имате възможността да се потопите в магията на нощното небе пряко от вашата собствена домашна среда.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван с нощно небе е подходящ за различни пространства и интериорни стилове. Можете да го използвате в спалнята си, за да създадете романтична и уютна обстановка. Той също така е подходящ за дневната стая или хола, добавяйки тъмни и загадъчни акценти към интериора. В кабинет или работно пространство, този тапет може да вдъхнови творческата ви мисъл и да ви помогне да създадете усещане за спокойствие. Въпреки това, важно е да вземете предвид размерите и осветлението на стаята, за да гарантирате, че тапетът ще се впише хармонично в общата визия на пространството.

Цена:
38 00 лв