Фототапет за таван - Пролетни листа

Флис - Канаваца
Код wall10199269
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален Фототапет за таван – Пролетни листа, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Петьо

Много съм доволен от покупката си.

Петя

Фототапетът е невероятен! Качеството на печата е изключително, а монтажът беше лесен. Благодарим ви!

В. Иванова

Тапетите изглеждат страхотно и се монтират много лесно. Препоръчвам

Х.Христов

Фототапетът е прекрасен и много стилен. Поставихме го в дневната и всички гости го забелязват. Качеството е на много високо ниво!

V. Velichkov

Фототапетът е точно като на снимките. Бърза доставка и отлично качество.

Ивона

Качеството е на високо ниво, а дизайнът е прекрасен.

Milen

Супер качество и бърза доставка!

Таня

Прекрасно отношение и добро качество.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пролетни листа?

Този тапет за таван представлява нежни листа в различни цветове. Визуализира се комбинация от зелени, сини, кафяви, оранжеви, жълти и бледи цветове. Фонът на тапета е изчистен и бял, който служи като задна площ за всяка отделна листна форма.

Цветовете на листата придават на тапета природна и свежа естетика. Зелените листа могат да създадат усещане за обновление и жизненост, докато сините предават усещане за спокойствие и хармония. Кафявите и оранжевите листа придават топлина и уют, а жълтите добавят светлина и радост. Бледите цветове в тапета подчертават нежността и създават въздушност в общото изображение.

Този дизайн на тапет е подходящ за различни стилове на декорация и интериор. Може да бъде използван както в домашна обстановка, така и в комерсиални пространства. Бялата основа осигурява светлина и простор, като същевременно позволява цветовете на листата да се изпъкнат и да създадат живописен и елегантен външен вид.

Тапетът с нежни листа в различни цветове представлява един привлекателен и хармоничен начин да преобразите интериора си и да добавите природни нюанси в стаята

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с нежни листа в различни цветове е подходящ за различни пространства и стилове на декорация. Можете да го използвате в домашна обстановка, като спалня, хол или детска стая, за да създадете уютна и природна атмосфера. Също така, той е подходящ за комерсиални пространства като ресторанти, хотели или офиси, за да добавите свежест и естетика на мястото. Независимо къде го използвате, този тапет ще придаде на интериора живописен и елегантен вид.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв