Фототапет за таван - Разклонения

Флис - Канаваца
Код wall10199246
Колекция Art Gift Decor
5.00
796

Уникален Фототапет за таван – Разклонения, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Възможна изработка в големи размери

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Разклонения?

Тапетът за таван Разклонения представлява един елегантен и модерен дизайн, който ще добави шарм и стил на всяко помещение. Тапетът е специално създаден да привлече вниманието и да създаде усещане за природна красота.

Централният елемент на тапета са разклоненията на дърво, които се простират по цялата част на тапета. Тези клони са изобразени в сив цвят и придават на тапета изтънчен и естествен вид. Формата на клоните прилича на ветрило, което създава усещане за движение и динамика в дизайна.

Фонът на тапета е изчистен и в бял цвят, което придава светлина и простор на помещението. Бялата палитра създава усещане за чистота и хармония, допринасяйки за уютната атмосфера в кухнята, офиса или спалнята.

Този тапет за таван е подходящ за различни стилове на декорация, като съчетание от модерно и класическо. Създава се един интересен контраст между сивите клони и белия фон, което го прави подходящ за пространства, където се търси съчетание между минимализъм и естетика.

Тапетът е подходящ както за домашна употреба, така и за комерсиални помещения като кухни, офиси и спални. В кухнята той може да придаде модерен и стилен вид, а в офиса и спалнята - да създаде усещане за спокойствие и хармония.

Избирането на този тапет за таван ще ви помогне да създадете привлекателен и уникален интериорен дизайн. Той не само ще преобрази визията на помещението, но и ще внесе усещане за естетика и уют. Независимо дали го използвате в кухнята, офиса или спалнята, този тапет за таван ще бъде впечатляващо допълнение към вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за таван е подходящ за различни помещения и среди. Благодарение на своята модерна и естетична визия, той може да се използва в кухни, офиси, спални и други интериорни пространства. Тапетът ще придаде стил, хармония и уют на всяко място, където е поставен. Независимо дали искате да освежите вашия дом или да обновите офисното пространство, този тапет за таван ще добави изтънченост и индивидуалност в интериорния ви дизайн.

Цена:
38 00 лв