Фототапет за таван Ренесансов фрагмент 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-tms5-2
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фототапет за таван Ренесансов фрагмент 2, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Теодора Петкова

Страхотни професионалисти.Коректни,точни бързи очарована съм!Страхотни сте!❤️

Mariana Kostova

Изключително коректни и точни са! С удоволствие бих си поръчала отново! Препоръчвам!!

Лора Иванова

Прекрасни календари и подаръчета! Добро качество! С удоволствие ще се възползвам от услугите отново!

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Гергана Георгиева

Страхотни календари и мн благодаря за подаръците. Весело посрещане на новата година

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Desislava Mincheva

Много са добри и бързи. Препоръчвам ги!

Hristo Hristev

Благодаря за календарите и подаръците! Страхотни са.

Дияна Мемова

Благодаря за бързото и коректно обслужване. Календарите са страхотни . Препоръчвам
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет за таван Ренесансов фрагмент 2, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ренесансов фрагмент 2?

Тапетът за таван в ренесансов стил, представен на този уебсайт, предлага вълшебна и изискана атмосфера във вашето пространство. Той е изпълнен с изображение, което съчетава различни елементи на ренесансовата епоха, създавайки вълнуващо историческо преживяване.

Основата на тапета е кафяв, бежов и сив цвят, които придават изтънченост и класическо усещане. Цветовата гама е подходяща за създаване на топла и уютна обстановка в стаята. Комбинацията от нюансите на кафяво, бежово и сиво добавя дълбочина и визуален интерес към декора.

В центъра на тапета се изрисува картина, вдъхновена от ренесансовия стил. Тя въздава на живот изваяни фигури, образуващи една художествена композиция. Фрагментите на пейзажи, хора и ангели допринасят за вълшебството на общото изображение. Използваните детайли и контури в съчетание с изящните линии и форми създават голямо изкуство, което привлича окото и предизвиква въображението.

Тапетът разполага с образи на природа, представени чрез дървета и облаци. Тези елементи създават усещане за простор и свобода, като пренасят ви в естествената среда на ренесансовата епоха. Присъствието на дърветата добавя усещане за живот и растеж, докато облаците представят мекотата и лекотата на небесното трио.

Този тапет за таван в ренесансов стил е идеален за всяко помещение, което търси класическа и елегантна визия. Висококачествените материали и изчистените детайли на изображението гарантират впечатляващ завършек на интериора. Придайте на вашата стая уникалност и артистичност с този великолепен тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този ренесансов тапет за таван е подходящ за всяко помещение, което желае да създаде изискан и исторически въздействащ интериор. Благодарение на нюансите на кафяво, бежово и сиво, той придава топлина и класическа елегантност. Неговата картина с хора, дървета, облаци и ангели създава вълшебна атмосфера и допълва всяко пространство с изкуствен допир. Тапетът е подходящ както за домашни интериори, така и за обществени места, като хотели, ресторанти или галерии, които търсят класическа и впечатляваща визия.

Цена:
38 00 лв