Фототапет за таван Ренесансов фрагмент

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-tms5-1
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фототапет за таван Ренесансов фрагмент, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Ivan Dzhumaliev

Изключително съм доволен от календарите, които изработиха. В бъдеще отново от тук ще поръчвам :)

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Kristina Stefanova - Gergenenova

Много съм доволна, календарите ми са страхотни! Благодаря за бързината, качеството и коректното отношение! Весели празници и всичко добро!

Tanya Todorova

Много добра изработка...любезно и качествено обслужване.Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет за таван Ренесансов фрагмент, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ренесансов фрагмент?

Този тапет за таван представлява картина от ренесансовия период, която впечатлява с богатството си на детайли и живописни сцени. В центъра на композицията се изрисува живообразен пейзаж с множество фигури, разделени на отделни групи, които се занимават с различни занимания.

Изображението предава истинско усещане за движение и динамика, като съчетава различни сцени от живота на хората през ренесанса. Всяка група представя множество личности, които изглеждат заети с разнообразни дейности, като четене, разговори, музикални изпълнения и танци. Всички тези малки сцени се обединяват в една голяма картина на бърза и динамична животна сцена.

Цветовете на тапета са изключително живи и наситени. Зелената тонация придава усещане за природата и свежест, докато кафявите и сините нюанси добавят топлина и мистерия към общото излъчване. Комбинацията от тези цветове създава живописно и изискано визуално преживяване, което може да придаде на вашия таван изключителен и уникален вид.

Тапетът с ренесансовата картина е подходящ за интериор, който се стреми към класически или елегантен стил. Той ще добави допълнителна дълбочина и интерес към пространството, създавайки усещане за културно наследство и изящество. Безспорно, този тапет ще бъде фокусен център и точка на разглеждане във всяка стая, предизвиквайки възхищение и вдъхновение от произведението на изкуството, което изпъква на вашия таван.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този ренесансов тапет за таван е подходящ за различни интериорни пространства. Той може да се използва в домашни среди, като спални, дневни, трапезарии или кабинети, за да създаде елегантна и изискана обстановка. Също така, тапетът може да бъде въведен в хотели, ресторанти, музеи или други обществени места, където се цени изкуството и историческата атмосфера. Със своите богати цветове и детайли, този тапет е предназначен да привлича вниманието и да създава вълнуваща визуална преживяване за всеки, който го види.

Цена:
38 00 лв