Фототапет за таван - Тропическа сянка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-tms8
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет за таван - Тропическа сянка, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Desislava Mincheva

Много са добри и бързи. Препоръчвам ги!

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)
Допълнителна информация

Фототапет за таван - Тропическа сянка,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тропическа сянка?

Тапетът за таван с тропическа сянка предлага вълнуващ и екзотичен дизайн, който ще превърне вашия интериор в истински райски оазис. Тапетът е вдъхновен от тропическите гори и представя големи палмови листа, които придават на помещението свежест и животинска енергия.

Палмовите листа са изобразени с изумителна реалистичност, като някои от тях са по-ярки и наситени в цветове, докато други са по-бледи и нежни. Тази игра на светлина и сенки придава на тапета дълбочина и измерение, като създава приятно визуално преживяване.

Основните цветове на тапета са светло бежово и сиво, които са добре балансирани и се хармонизират с почти всякакъв интериор. Светлите тонове отразяват светлината и я разпръскват по стаята, създавайки усещане за простор и свежест.

Този тапет за таван е идеален избор за всеки, който търси начин да превърне стандартното пространство в изключително и вдъхновяващо място. Създайте тропическа атмосфера във вашата стая с помощта на тапета с палмови листа и се насладете на спокойствието и свежестта, които той излъчва.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с тропическа сянка е подходящ за различни интериори, като спални, холове, ресторанти, кафенета и салони за красота. Неговата светла цветова палитра и живописни палмови листа ще добавят усещане за природа и релаксация. Тапетът създава просторност и свежест, което го прави идеален за помещения, в които искате да създадете атмосфера на тропически рай.

Цена:
38 00 лв