Фототапет Морски пасаж

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10010774-2
5.00
794
Фототапет Морски пасаж, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
3 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Вили Вельова Илиева

Изключително съм доволна!!! Благодаря ви

Desislava Kostova

Получих бебешките бодита и останах много очарована! Материята е 100% памук и много мека! Продължавайте все така да ни радвате!☺

Мар Ден

Благодаря за прекрасните календари и подаръци към тях! Ще ползвам отново Вашите услуги.

Емилия Начева

Страхотни календари, много ми харесаха и джобните календарчета и ключодържателите. Благодаря за професионализма :)

Памела Атанасова

Страхотни календари,препоръчвам

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Фототапет Морски пасаж?

Тапетът с морска тематика представлява чудесен начин да превърнете детската стая или банята в магично подводно преживяване. Онези, които го видят, ще бъдат пленени от красотата на морската обстановка, която се разгръща на стените.

Тапетът има изображение на голям пасаж от разноцветни рибки, които леко плуват помежду си. Техните ярки и живописни цветове създават усещане за веселие и радост. В центъра на пасажа плава голяма водна костенурка, която придава допълнителен акцент и дарява тапета с по-голяма динамика.

Цветовете на тапета са синьо и зелено, което е идеална комбинация за морска обстановка. Синьото отразява безкрайните води на океана, докато зеленото е асоциирано с водораслите и морските растения. Тези цветове създават усещане за спокойствие и хармония, което е идеално за релаксираща атмосфера.

Тапетът е подходящ както за детска стая, така и за баня. В детската стая ще внесе вълнуваща и приказна атмосфера, която ще вдъхнови децата да си представят, че са на приключение под водата. В банята той ще създаде усещане за спокойствие и релаксация, което е перфектно за релаксиращи моменти след дълъг ден.

Тапетът с морска тематика е идеалният избор за създаване на магична обстановка, където всеки миг е пълен с вълнение и въображение. Онези, които се наслаждават на неговата красота, ще бъдат отведени във вълшебен свят, изпълнен с морско вдъхновение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с морска тематика е подходящ за детската стая или банята, където ще добави вълнуваща и релаксираща атмосфера. Това е прекрасно решение за тапет за баня, с което да внесете красотата на океана в своя дом.

Цена:
38 00 лв