Космически тапет със светлини на градове - идеален за тийнейджърска стая, спалня и офис | Фото Тапети

Фототапет космически светлини

Флис - Канаваца
Продуктов код wall29
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Владислава

Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Йоана Пеева

Много коректни. Обработиха и изпратиха поръчката много бързо, а бодито е чудесно - хубава материя и си отговаря на размера.

Elina Kostadinova Ilieva

Получих моите календари. Много съм доволна и благодаря много за подаръка ☺️ Успех
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Космически светлини?

Тапет за спалня Космически светлини, представлява изумителна гледка от космоса към нашата прекрасна планета Земя. Създаден в черно, синьо, жълто и бежово, този тапет е идеален за всяко помещение - спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис.

Изображението излъчва тайнственост и вдъхновение. Земята изпъква в центъра на сцената, отразявайки се във водите на океаните. Нюансите на синьото се сливат с жълтите и бежовите тонове, давайки живот на контурите на континентите и географските образувания. Тези цветове носят усещане за спокойствие и хармония в помещението.

Фона е в тъмен черен цвят, преплитащ се с ярки точки светлина, които представляват звезди и галактики в безкрайното пространство. Тази игра на светлина и сенки допълнително засилва магията и красотата на тапета. Всяки поглед към него ще ви отведе в дълбините на космоса и ще ви предизвика да мечтаете за отдалечени звездни простори.

Този тапет с космическа гледка към Земята е идеален избор за всички, които обичат да се потапят в мистериите на космоса и да се вълнуват от невероятната красота на нашата планета. Без значение кое помещение ще декорирате с него, той ще добави уникалена красота и вдъхновение на вашият дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет с космическа гледка към Земята е подходящ за различни помещения - спални, всекидневни, холове, кухни, коридори или офиси. Неговият красив дизайн и цветови схеми в черно, синьо, жълто и бежово могат да придадат уникалност и впечатляващ външен вид на всяка стая. В зависимост от предпочитанията ви, можете да използвате този тапет, за да създадете релаксираща атмосфера в спалнята, да добавите стил и изящество във вашата всекидневна или да внесете нотка на вълнуващо преживяване в работното място.

Цена:
35 00 лв