Космически тапет - за детски стаи, тийнейджърски стаи и клубове | Фото Тапети

Фототапет космонавт

Флис - Канаваца
Продуктов код wall6
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Стелианна Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Ivan Dzhumaliev

Изключително съм доволен от календарите, които изработиха. В бъдеще отново от тук ще поръчвам :)

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Нина Емилова Станева

Сърдечно ви благодаря за прекрасните календари и бързата доставка! Направо думи не намирам ,за да изкажа колко съм доволна , че и ги получих толкова бързо.! Прекрасни са :)

Камелия Иванова

Много съм доволна от бързината и качеството на календарите. Страхотни сте!

Михаела Иванова

Получих поръчката си! Календарите са уникални сами по себе си! Много сме доволни, бих поръчвала всеки път от вас! Весели празници!

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Космонавт?

Тапетът за бар или клуб - Космонавт, представлява изображение на космонавт в скафандър, открито в космическото пространство. Той е идеален за детска, тийнейджърска стая, хол, спалня или тематичен клуб или бар. Цветовата палитра на тапета включва синьо, сиво, бяло, кафяво и черно.

Самото изображение на космонавта е впечатляващо и представлява пътешествие към необятната красота на космическата безкрайност. Космонавтът е облечен в скафандър, който му осигурява защита и безопасност във вакуума на космоса. За фона се вижда пустотата на космоса с разпръснати звезди и смуглява планета в далечината.

Цветовата схема създава мистериозна и изключително атмосферна обстановка. Синьото и сивото са доминиращи, отразявайки прохладата и тишината на космоса, докато бялото представлява светлината, отражаваща се от звездите и планетите. Кафявото и черното придават дълбочина и контраст към сцената, което го прави още по-загадъчно и уникално.

Тапетът на космонавта в скафандър ще внесе духа на пътешествията и откриването на нови хоризонти във вашето пространство. Със своето впечатляващо изображение и многобройни възможности за поставяне, този тапет е идеално допълнение към всяко място, в което искате да се потопите в красотата и мистиката на космоса.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът с изображението на космонавт в скафандър е подходящ за детска стая, тийнейджърска стая или тематичен клуб/бар. Със своите синьо, сиво, бяло, кафяво и черно цветове, той създава вълнуваща и мистериозна атмосфера, което го прави идеален за тези пространства.

Цена:
35 00 лв