Фототапет лунен изгрев

Флис - Канаваца
Продуктов код wall23
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
34 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Petq Davcheva

Прекрасен е !Огромно благодаря за тази награда,за професионализма и бързата доставка ! Бъдете живи и здрави и много,много успешни !❤️❤️❤️

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Елена Табакова

Благодаря ви, календарите са страхотни ❤️ От тук нататък вече знам от къде да поръчвам

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Даниела Мечева

Благодаря за календарите и подаръците,прекрасни са!!!!

Mel Mels

Здравейте! Получих си календарите днес, които поръчах вчера! Страхотни са, за поредна година поръчвам от Вас, доволна съм! Благодаря Ви! ❤️

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лунен изгрев?

Представяме ви тапет "Лунен изгрев" от колекцията на art-gift. Този тапет с космос е идеален за спалня, хол или офис и ще внесе доза мистерия и вълнение във вашето пространство.

Тапетът е вдъхновен от космоса и изобразява поглед към Земята от външното й пространство. Централната точка на дизайна е красивият лунен изгрев, който привлича вниманието си със своите интензивни цветове.

Цветовата палитра включва нюанси от жълто, кафяво и черно, които създават атмосфера на тайнственост и спокойствие. Жълтите тонове придават топлина и уют, кафявите оттенъци придават естественост и приземленост, а черните акценти добавят драматичност и елегантност на цялостния изглед.

Един от най-впечатляващите елементи в дизайна е подаването на слънчевите лъчи, които се простираят над Земята. Това визуално представяне на силата и енергията на слънцето създава атмосфера на оптимизъм и вдъхновение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

В хола, тапетът може да служи като изразителен акцент или фокусна точка в стаята. Той ще придаде интерес и художествен вид на пространството, като същевременно запазва това уютно усещане. Тапетът ще създаде спокоен и релаксиращ атмосферен фон във вашата спалня. Жълтите и кафявите тонове ще добавят топлина и уют, което е идеално за отдих и релаксация. Независимо къде го използвате, тапетът "Лунен изгрев" ще добави уникален и елегантен акцент във вашето пространство, като вдъхне дух на космическа красота и мистерия.

Цена:
34 00 лв