Фототапет Слънчевата система

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10009688
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет Слънчевата система , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Хатидже Халилова

Точни и коректни. Горещо препоръчвам.

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Simona Borisova

Страхотни календари и ключодържатели! Благодарим ви! Супер отношение, супер бързи и коректни отговори! Препоръчвам!

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Станислава Костадинова

Календарите са страхотни.Не съжалявам че се обърнах към вас.Благодаря ви

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Слънчевата система ?

Тапет за спалня Слънчевата система, представлява вълнуващо изображение на Слънчевата система. Визуализирани са планетите в реда на тяхната подредба около Слънцето. Цветовата палитра на тапета включва синьо, кафяво, сиво и жълто, което придава живот и дълбочина на дизайна.

Това прекрасно изображение на космоса може да се използва за различни помещения в дома или офиса. За спалнята, той създава атмосфера на спокойствие и мистерия, което може да помогне за постигане на релаксиращо и уютно усещане. В детската стая, тапетът ще възбуди въображението на децата и ще ги насърчи да изследват небесните тела. В коридора или хола, изображението на космоса може да добави интересен фокус и да създаде впечатление за бързината и безкрайността на вселената. В офиса, тапетът може да внесе интригуваща и вдъхновяваща атмосфера.

Тапетът е подходящ за различни интериорни стилове и може да се комбинира с разнообразни мебели и аксесоари. Безспорно, ще привлече вниманието на всеки, който влезе в стаята. Благодарение на неговото изискано изображение на Слънчевата система и уникалната цветова схема, тапетът предлага вълнуващо преживяване и създава настроение на изследователство и вълшебство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет на Слънчевата система е подходящ за различни интериорни пространства. Със своите синьо, кафяво, сиво и жълто цветове, той може да се използва в спалнята, детската стая, коридора, хола или офиса. Той създава спокойствие и мистерия в спалнята, насърчава въображението в детската стая, добавя интерес в коридора и хола, и внесе интригуваща атмосфера в офиса. Независимо от мястото, където се използва, тапетът със своя уникален дизайн на космоса ще привлича вниманието и ще създава впечатление за бързината и безкрайността на вселената.

Още продукти
Цена:
38 00 лв