Фототапет Балони над слънчогледи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10006572
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година♥️

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Milena Angelova

Спечелих прекрасна награда от тях, аз се забавих със снимката, но Те бяха страшно бързи. За един ден и направа, и с доставка - днес си получихме всичко. Благодарим

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Rosi Milanova

За поредна година поръчвам работни календари. Страхотни са. Пускал съм и спешна поръчка- веднага откликнаха. Уникални професионалисти, много коректни бързи. Благодаря ви.

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!

Мирослава Аврамова

Чудесно качество, ниски цени и бърза изработка! Календарите са много хубави! Благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Балони над слънчогледи?

Тапетът представлява впечатляващ пейзаж, който възпламенява сетивата си с красивата си комбинация от цветове и мотиви. Основният елемент в дизайна е голямото поле, изпълнено с великолепни жълти слънчогледи. Техните изящни цветни глави се издигат високо, сякаш приветстват слънчевите лъчи и се окуражават да открият нови хоризонти.

Във въздуха, над покрива на слънчогледите, се възвисяват красиви многоцветни балони, които предлагат една вълнуваща гледка. Чрез своите наситени и жизнерадостни тонове, балоните създават настроение на лекота и безгрижие. Всеки от тях притежава неповторима палитра от цветове - жълто, зелено, синьо, розово, които се преплитат и създават впечатляващ спектър от нюанси.

Небето над целия пейзаж изгаря от последните слънчеви лъчи, които се отразяват в него със своята топлина и благородство. Нюансите на оранжево и златисто, разпръснати по небето, допълват цветовата палитра и придават допълнителна магия и романтика на сцената.

Тапетът създава вълнуваща и красива обстановка, която ще внесе свежест и жизненост във вашия дом или работно пространство. Съчетавайки ярките и наситени цветове с привлекателната гледка на слънчогледите и въздушните балони, тапетът ще превърне всяко помещение в оазис на красота и вдъхновение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с жълти слънчогледи и красиви многоцветни балони е подходящ за различни интериорни пространства. Той ще създаде свежест и жизненост в домашната ви всекидневна, спалня или детска стая. Също така, може да бъде използван в хотели, кафенета или ресторанти, за да добави цветна и вълнуваща атмосфера на свежест и красота. С комбинацията от жълти, зелени, сини и розови цветове, този тапет ще придаде визуална динамика и ще вдъхнови всеки, който го види.

Цена:
38 00 лв