Фототапет Брезова гора 3

Флис - Канаваца
Код wall35716762
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Брезова гора 3?

Тапетът Брезова гора 3 представлява голяма брезова гора, което създава вълшебен горски пейзаж. Визията на гората е впечатляваща, а природата е жива и разнообразна. Главните елементи на тапета са брезовите дървета, които се простират на всички страни, като създават усещане за бескрайност. Високите и стройни брези предизвикват усещане за изящество и естетика.

Зад дърветата се откриват по-ниски храстчета, разноцветни цветя и покривки от тревички. Тази комбинация от растения добавя разнообразие и жизненост на пейзажа. Зеленината на дърветата и тревата създава усещане за свежест и живот, докато бялите цветове на цветята придават нежност и благородство. Сивите нюанси, които се появяват в горната част на пейзажа, допълват общата хармония и добавят допълнителна дълбочина.

Този тапет с горски пейзаж е идеален избор за дневна стая или хол, тъй като приноси мирна и спокойна атмосфера. Пейзажът на гората предизвиква усещане за пътешествие в природата и позволява на хората да се отпуснат и релаксират. Той създава уютна обстановка, която предлага наситени зелени тонове, придружени от нежни цветя и брезови стъбла.

Комбинацията от зеленина, бяло и сиво в този тапет е хармонична и успокояваща. Всички елементи се сливат в едно и създават приятно визуално изживяване. Независимо дали се реши да се използва този тапет в дома или офиса, той ще добави естетика и природен шарм към всяко пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни интериорни пространства, като дневни стаи, холове, кабинети или спални. Той ще създаде атмосфера на спокойствие и природна красота във всяко помещение. Съчетавайки зеленината, бялото и сивото, тапетът придава хармония и свежест на обстановката. Неговият горски пейзаж с брезови дървета и цветни детайли ще донесе уют и естетика във вашите домашни или работни пространства.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв