Фототапет - Величествен водопад

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-111
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Величествен водопад, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нефие Хасан

Благодаря за прекрасните календари и за подаръците към тях. За първи път поръчах от Вас и наистина съм много доволна от качеството и бързата изработка. Силно препоръчвам! Весели празници и Успешна година!

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

Натали

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивайла Йотова

Супер бърза и качествена изработка. Много съм доволна, бих поръчала от вас отново, очарована съм. ☺️

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Даниела Георгиева

Много сме доволни, отлично обслужване
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Величествен водопад?

Тапетът Величествен водопад представлява невероятно красив горски пейзаж, който ще добави природна хармония и спокойствие във вашата дневна или холна стая. Визуалното описание на тапета описва гъста гора, през която протича река, образувайки великолепни водопади.

Гората, изобразена на тапета, представлява разнообразие от дървета и растителност с различни нюанси на зелено. Всеки детайл е прецизно възпроизведен, като се дава усещане за реалност и дълбочина на изображението. От кроните на дърветата преминава лек бриз, който нежно колебае клоните и внася допълнителна живост в сцената.

Реката, която преминава през гората, е изобразена с ясни и кристално чисти водни потоци. Водата се стича през няколко водопада, които създават вълнуващи игри на светлина и белези на движение. Тези водни елементи добавят допълнителна енергия и динамика към общата композиция на тапета.

Цветовете на тапета са преобладаващо кафяви и зелени. Кафявите тонове предават усещане за топлина и земна естественост, докато зелените нюанси придават свежест и живост. Тази комбинация от цветове създава хармоничен и естествен пейзаж, който е приятен за окото и създава усещане за присъствие в природата.

Тапетът с горския пейзаж е идеален за поставяне в дневната стая или хола, където можете да се наслаждавате на неговата природна красота и да се отпуснете в уютната обстановка. Той ще създаде усещане за спокойствие и хармония, като ще ви позволи да се отдалечите от сивотата на градския живот и да се потопите в прекрасния свят на природата.

В заключение, този тапет с горски пейзаж представя живописна сцена с гъста гора, река и водопади, изпълнила с кафяви и зелени тонове. Той ще внесе природен шарм и спокойствие във вашата домашна обстановка, създавайки уют и хармония в дневната стая или хола.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с горския пейзаж е подходящ за поставяне в различни пространства в дома. Той може да бъде идеален избор за дневната стая, хола или дори спалнята.

Цена:
38 00 лв