Фототапет Водопад в гората 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall15650
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце -

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Водопад в гората 2?

На фототапет Водопад в гората 2 се изобразява прекрасна сцена от природата. Тапетът ви пренася в дълбините на гората, където се разкрива горски пейзаж с величествени планини и зелени хълмове. В центъра на изображението се издига водопад, който създава впечатляващ зрелищен ефект.

Водопадът има стъпаловидна структура, с каскади от кристално чиста вода, която се стича по стъпалата на скалите. Тази естествена красота създава спокойствие и хармония в цялото изображение. Гледайки към водопада, вие можете почти да почувствате бързото течение на водата и да се насладите на звуците на падащата вода, които проникват в ушите ви.

Цветовете на тапета са преобладаващо зелени и кафяви, което представлява типични нюанси за горската обстановка. Зелените тонове символизират живота и обновяването, докато кафявите оттенъци придават на изображението земни и топли нотки. Тези цветове допринасят за естественото и спокойно усещане на цялото изображение.

Тапетът с водопада в гората създава вълшебна атмосфера и ви предлага възможността да пренесете част от природата в дома си. Той може да служи като визуална насока за релаксация и вдъхновение във вашето пространство. Със своята красота и реалистичност, тапетът ще добави уют и природна енергия към всяка стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет пейзаж с водопад в гората е подходящ за много пространства. Можете да го използвате в дневната, спалнята или дори в офисното пространство. В домашна обстановка, той създава атмосфера на спокойствие и природна хармония. В офиса, тапетът може да помогне за релаксация и вдъхновение, създавайки по-естествена и свежа обстановка. Независимо дали го поставите в дома или работното си място, този тапет ще добави природен акцент и ще създаде усещане за свързаност с природата в интериора.

Цена:
38 00 лв