Фототапет Водопад в планината

Флис - Канаваца
Код wall0007
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Василена

Фототапетът дойде точно както беше описано и на снимката. Качеството на печата е впечатляващо.

Яна

Поръчахме тапети за хола и сме много доволни. Лесно се поставят и изглеждат страхотно.

Наско

Фототапетът е невероятен, създава истинско усещане за пространство. Много сме доволни.

Миглена

Фототапетът е с много високо качество и точно както беше показан на снимката. Препоръчвам!

И.Николова

Цветовете са толкова живи и ярки! Страхотен продукт!

V. Velichkov

Фототапетът е точно като на снимките. Бърза доставка и отлично качество.

Boqna

Цветовете и детайлите на тапета са просто невероятни.

Дилек

Страхотни и бързи.благодарим!Препоръчвам

Диана Николова

Страхотно се получи.

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Водопад в планината?

Фототапет с пейзаж Водопад в планината представлява една невероятна симфония от природата и пейзажа. Със своите впечатляващи детайли, той ви позволява да пренесете част от тази красота във вашата собствена обстановка.

Тапетът представя горещите високи планини, обгърнати от гъста гора. Вие можете да се потопите в този магически свят и да усетите силата и спокойствието на планините. Лицето ви ще бъде заобиколено от изумителни нюанси от зелено, синьо и светло кафяво, които преливат едно в друго, създавайки хармоничен и успокояващ ефект.

Централен елемент в тапета е прекрасният водопад, който се влива в реката. Този воден поток носи със себе си сила и живот, който се отразява в цялата композиция. Под водопада се намира малка лодка, която добавя допълнителен елемент на приключението и позволява на въображението ви да се освободи.

На фона на небето се разпръскват бели облаци, които създават допълнително усещане за простор и свобода. В този пейзаж може да се почувствате напълно освежени и вдъхновени, като изградите връзка с природата и се насладите на нейната величественост.

С този тапет имате възможността да превърнете вашето пространство в истинско убежище на природата, където можете да се отпуснете и да се наслаждавате на магията на планините и водата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, което желаете да преобразите в приказна природа. Можете да го използвате в спалнята си, за да създадете спокойна и релаксираща обстановка. В хола или хола за посетители той ще добави елемент на уют и природна естетика. Тапетът с природния пейзаж може също да бъде използван в кабинета ви, за да вдъхнови творческата ви енергия. Той създава вълнуваща атмосфера във всяко пространство и дава възможност да се почувствате свързани с природата, без значение в кой сте ракурс.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв