Фототапет Водопад

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10004641
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Вики Железова

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Валя Георгиева

Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

С. Димитрова

Доволна съм от поръчката си, за втори път поръчвам от този сайт. Бързи и любезни.

Станислава Костадинова

Календарите са страхотни.Не съжалявам че се обърнах към вас.Благодаря ви

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Ekaterina Mikova

Бърза изработка и страхотно качество! Много съм доволна. Благодаря!

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Водопад?

Тапетът Водопад представлява вълнуващ пейзаж със силен и мощен водопад. Водата се пролива от високите скали, образувайки красиви каскади и пръски, които се сливат в язовири в долната част на изображението. Този величествен водопад придава на тапета една изключителна енергия и динамика.

В далечината се простират планини, които изглеждат като неприкоснато обитание, отдалечени от съвременния свят. Височината им се възвишава пред вас, като ви показва големият и загадъчен свят, който се крие зад тях. Вершините на планините са покрити със сняг, а зелените площи и дърветата създават впечатление за една непокътната природа, която чака да бъде открита.

Цветовете на тапета са преобладаващо зелени и сини, което подчертава естествената красота и спокойствие на околната среда. Зелената се простира от свежите листа на дърветата и тревата до планините в далечината, докато синьото на водата се слива с небето, образувайки хармонична цветова палитра. Тези тонове ще освежат и превърнат стаята ви в място за отмора и релаксация.

Този тапет е идеален избор за дневна стая или хол, където можете да се наслаждавате на красивата гледка всеки ден. Изображението на водопада ще внесе естествена жизненост и спокойствие във вашия интериор. Създайте уютна и приятна обстановка, в която да се отпускате и да се наслаждавате на красивата природа, докато се измъкнете от стреса и суетата на ежедневието.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с пейзаж е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Благодарение на своите цветове и изображение на водопада и планините, той може да се използва в дневна стая, хол, спалня или кабинет. Тапетът ще създаде атмосфера на спокойствие и хармония, подчертавайки естествената красота на природата. Той може да се използва и в комерсиални пространства като хотели, ресторанти или салони, допринасяйки за усещането за релаксация и удоволствие на гостите.

Цена:
38 00 лв