Фототапет - Гора от приказките

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-108
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Гора от приказките, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Ива Георгиева

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Diana Panayotova

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!

Nina Metodieva

И ние получихме нашата поръчка.Много бързо и коректно обслужване.Календарите са страхотни!!!

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Гора от приказките?

Фототапет Гора от приказките привлича вниманието си със своя прекрасен горски пейзаж. Този реалистичен тапет с природа създава усещане за вълшебство и умиротворение с неговите живописни детайли и впечатляващи цветове.

В основата на изображението се издига величествената гора, обгърната в есенни тонове. Листата на дърветата са преобразени в наситен розов цвят, което създава уникално и завладяващо зрително преживяване. Водопадът, който привлича погледа, се спуска на няколко нива, образувайки красиви каскади от водни струи. Той се простира сред зелените дървета, добавяйки живот и движение на цялата композиция.

Цветовете на тапета са избрани внимателно, за да предадат магията на природата. Розовите нюанси придават нежност и романтичност, докато зелените оттенъци подчертават жизнеността и свежестта на гората. Кафявите тонове добавят топлина и природна естественост, а белият цвят придава светлина и основен контраст.

Тапетът е подходящ за различни пространства в дома, включително спалня, хол или дневна. Той ще внесе природата и красотата на горския пейзаж пряко във вашето жилище, създавайки атмосфера на спокойствие и хармония. Изображението е добре подредено и ще добави уникален акцент към интериора на всяко помещение.

Тапетът е внимателно изработен с високо качество на материалите и печатната технология, за да осигури ярки и живи цветове, които ще оставят траен впечатление. Вълшебният горски пейзаж с красивия водопад и наситените розови листа ще създадат уютна атмосфера и ще ви помогнат да се отпуснете и насладите на природната красота във вашето собствено пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома, като спалня, хол или дневна. Създавайки усещане за природа и спокойствие, той ще внесе свежест и жизненост във всяка стая. С наситените розови листа и красивия водопад, тапетът създава релаксираща и уютна обстановка. Неговите цветове - розово, зелено, кафяво и бяло - се съчетават хармонично и са универсални за всякакъв стил на декорация. Независимо дали сте в спалнята, хола или дневната, този тапет ще добави красота и естетика към вашия интериор.

Цена:
38 00 лв