Фототапет - Гора от приказките

Флис - Канаваца
Код wall-s-108
Колекция Art Gift Decor
5.00
796

Уникален Фототапет – Гора от приказките, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Гора от приказките?

Фототапет Гора от приказките привлича вниманието си със своя прекрасен горски пейзаж. Този реалистичен тапет с природа създава усещане за вълшебство и умиротворение с неговите живописни детайли и впечатляващи цветове.

В основата на изображението се издига величествената гора, обгърната в есенни тонове. Листата на дърветата са преобразени в наситен розов цвят, което създава уникално и завладяващо зрително преживяване. Водопадът, който привлича погледа, се спуска на няколко нива, образувайки красиви каскади от водни струи. Той се простира сред зелените дървета, добавяйки живот и движение на цялата композиция.

Цветовете на тапета са избрани внимателно, за да предадат магията на природата. Розовите нюанси придават нежност и романтичност, докато зелените оттенъци подчертават жизнеността и свежестта на гората. Кафявите тонове добавят топлина и природна естественост, а белият цвят придава светлина и основен контраст.

Тапетът е подходящ за различни пространства в дома, включително спалня, хол или дневна. Той ще внесе природата и красотата на горския пейзаж пряко във вашето жилище, създавайки атмосфера на спокойствие и хармония. Изображението е добре подредено и ще добави уникален акцент към интериора на всяко помещение.

Тапетът е внимателно изработен с високо качество на материалите и печатната технология, за да осигури ярки и живи цветове, които ще оставят траен впечатление. Вълшебният горски пейзаж с красивия водопад и наситените розови листа ще създадат уютна атмосфера и ще ви помогнат да се отпуснете и насладите на природната красота във вашето собствено пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома, като спалня, хол или дневна. Създавайки усещане за природа и спокойствие, той ще внесе свежест и жизненост във всяка стая. С наситените розови листа и красивия водопад, тапетът създава релаксираща и уютна обстановка. Неговите цветове - розово, зелено, кафяво и бяло - се съчетават хармонично и са универсални за всякакъв стил на декорация. Независимо дали сте в спалнята, хола или дневната, този тапет ще добави красота и естетика към вашия интериор.

Цена:
38 00 лв