Фототапет Горска къщичка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall419564
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Изабел Н.

Страхотна, бърза и качествена изработка !

Биси

Бърза доставка и страхотно качество

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Petia Bolnova

Календарите са супер, а екипа много коректен! Браво продължавайте да ни радвате с нещата които правите!!!

Кристина Ангелова

Много хубави календари и супер бързо изпълнение на поръчката.

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️

Petq Bobcheva

Получих календарите и много съм доволна

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горска къщичка?

Тапетът с горски пейзаж представлява вълшебна сцена на прекрасна природа, която ще внесе спокойствие и хармония във всеки дом. Изображението пресъздава гора с високи иглолистни дървета, които се издигат към небето, образувайки куполообразно покритие. Живописните дървета са обляни в зелени нюанси, които преливат от светло до тъмно, отразявайки различните степени на слънчева светлина, която прониква през гъстите клони.

Сред горската пълнота се открива малка дървена къщичка, която изглежда като принадлежаща на едно от приказните същества, които живеят в този магически свят. Къщичката е със стоманена сива покривка и дървени стени, като е взета нежно в обятие от зелените дървета около нея. Дървената къщичка придава усещане за уют и сигурност, докато прекрасната природа я заобикаля с неподражаемата си красота.

По земята се простира плътно покритие от мека трева, която създава контраст с тъмно кафявите стъбла на дърветата. Изображението е наситено със зелени оттенъци, които зареждат окото с естествена свежест и природна енергия. Приливите на сиво в клоните на дърветата придават допълнителна дълбочина на пейзажа, като създават усещане за мистерия и загадъчност.

Този тапет с горски пейзаж е идеален за просторни стаи, които се нуждаят от природна атмосфера. Съчетавайки естествените цветове на зелено, кафяво и сиво, той предлага уникален начин да се погледне към красотата на природата, докато създава усещане за спокойствие и удовлетворение в дома ви. Това е истински кът за релаксация, където можете да отпуснете и забравите за суетата на ежедневието.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с горски пейзаж е подходящ за различни пространства в дома или офиса. Със своите успокояващи цветове и природни елементи, той е идеален за спалнята, където можете да се отпуснете и заредите с енергия. Също така, той може да създаде атмосфера на уют и хармония във всяка стая, включително хола или работното пространство. Тапетът ще добави природно настроение и привлекателност, където и да го поставите, допринасяйки за една свежа и вдъхновяваща обстановка.

Цена:
38 00 лв