Фототапет - Горско езеро

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-81
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Спящи приятели, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Дилян Антонов

Бързи, коректни,любезни! Препоръчвам!!!

Краси

Благодаря!

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Станислава Костадинова

Календарите са страхотни.Не съжалявам че се обърнах към вас.Благодаря ви

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Pepi Delcheva

Благодаря ви за страхотните магнити!

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горско езеро?

Тапетът Горско езеро създава реалистична идилия от горски пейзаж. Когато погледнете към него, ще видите привлекателна гора, обгърната от естествената красота на дърветата, скалите и спокойната горска река, която преминава между тях.

Цветовата палитра е тъмно зелена, кафява и сива, което допринася за усещането за природна хармония. Зеленият цвят преобладава, отразявайки буйството от живот и свежестта на горската растителност. Той създава усещане за спокойствие и изобилие. Кафявите и сивите нюанси добавят естествен реализъм и текстура към пейзажа, представяйки земята, скалите и дърветата с техните нюанси и детайли.

Тази тапетна сцена е идеална за поставяне в хола или дневната стая. Като се наслаждавате на този изглед, ще можете да се почувствате отпуснати и свързани с природата. Горската атмосфера пренася усещането за уединение и спокойствие в интериора на вашия дом.

Този тапет с горски пейзаж ще създаде уникален и приятен вид за вашата стая. Той може да помогне да се създаде атмосфера на уют и спокойствие, която да ви отпусне и вдъхнови. Всяка гледка през тапета ще ви пренесе в дивата природа и ви даде възможността да се отпуснете и насладите на естествената красота, без да напускате своя дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с реалистичен горски пейзаж е подходящ за множество пространства във вашия дом. Той може да бъде поставен в хола, дневната стая или спалнята, за да добави уют и естествен чар. Тапетът може също така да се използва в къщата за гости или в студията за медитация, където ще помогне за създаването на релаксираща и благодатна атмосфера. Където и да решите да го поставите, този тапет ще внесе естествена красота и спокойствие във вашия дом.

Цена:
38 00 лв