Фототапет Джунгла 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10680811
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Liudmila Gencheva

За поредна година поръчвам детски календари, изключително доволна съм. Любезен персонал и изработка в срок. Препоръчвам!

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)

Diana Valkova - Dimitrova

Изключително съм доволна! Получих това, което очаквах, бързо и коректно! Поръчахме 4 бр. детски календара и коледно боди. Получихме и подаръци :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Джунгла 2?

Тапетът Джунгла 2 се превъплъщава в живописна джунгла със своите магични детайли и богата палитра от зелени, кафяви и кафеено-коричневи нюанси. На фона се изобразява благородно светло кафяво небе, което създава уютно и релаксиращо усещане.

Центърът на тапета е заличаван от големи палмови листа, разположени едно зад друго. Внимателно изобразени, тези листа придават на тапета изискано и екзотично излъчване. Те са в прекрасен светло зелен цвят, който вдъхва живот и свежест в интериора.

Високи и величествени палми създават пожелание за приключение и екзотично пътешествие. Техните стъбла са изобразени в различни нюанси на кафявото, което придава реалистичност и текстура на цялостната картина. Връхчетата на палмите се издигат в небето, докосвайки невидимите граници и създавайки усещане за близост до природата.

Във въздуха прелитат красиви кафеви птици, които прибавят допълнително очарование и движение към сцената. Техните крила са отчертани с изящество и мекота, което създава илюзията, че действително са на път да отлетят от платното. Птиците приносят към тапета дух на свобода и необузданост, което го прави още по-вълнуващ и красив.

Тапетът е допълнен с цветя, които се преплитат изящно сред палмите. Изобилието от цветя вдъхновява с чувство на буйство и животвореност. Цветните нюанси добавят свежест и разнообразие към цялостната композиция, създавайки приятно и хармонично пространство.

Чудесен тапет за хол или спалня. Съчетанието от палми, птици и цветя създава атмосфера на спокойствие и релаксация, която може да помогне за освежаване на сетивата и излизане от ежедневния стрес. Той предлага възможност за поглед към дивата природа и екзотични места, докато се наслаждавате на комфорта и уютът на вашия дом.

В заключение, тапетът с големи палмови листа и високи палми в светло зелен цвят, с кафяв фон и кафеви птици, допълнени с цветя, е идеалният избор за създаване на привлекателно и разкошно пространство във вашата домашна обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с големи палмови листа, високи палми, кафеви птици и цветя е подходящ за различни пространства. Той би бил чудесен избор за хола, където може да създаде атмосфера на спокойствие и екзотика. Също така, може да бъде използван в спалнята, за да внесе усещане за природата и релаксация. Тапетът ще се хармонира и с други жилищни пространства, като кабинет или библиотека, където може да се създаде уютна и вдъхновяваща обстановка.

Цена:
38 00 лв