Фототапет с есенна брезова гора - уют и природна красота | Фото Тапети

Фототапет есенна брезова гора

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1116980
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
36 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Stefka Barakova

Страхотно качество и бърза доставка. Горещо препоръчвам .

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Станислава Костадинова

Календарите са страхотни.Не съжалявам че се обърнах към вас.Благодаря ви

Мирела Стайкова

Изключително съм доволна! Точни , бързи и коректни. Благодаря на целия екип. Препоръчвам !!!

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Есенна брезова гора?

Тапетът, който можете да намерите на посочения уебсайт, представлява есенна брезова гора с изображения на елени и сърни. Цветовата гама е наситено жълта и оранжева, което допринася за топлотата и уютната атмосфера на стаята, където ще бъде поставен. Тази визия е идеална за различни помещения в дома като кухня, всекидневна или хол.

Тапетът създава вълнуващ пейзаж, който пренася вашето въображение в плътните гори през есенния сезон. Брезите са познати със своите светлосини стъбла и златисто-жълти листа, които създават впечатляващи контрасти с околната природа. Изображението на елени и сърни придава усещане за живот и движение в горската среда.

Този фототапет е отличен избор, ако искате да създадете уютна обстановка и да донесете дъх на природата в дома си. Със своите ярки цветове и неповторим пейзаж, тапетът с брезова гора е подходящ за хора, които обичат естествената красота и се стремят към спокойствие и хармония в интериора.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет с горски пейзаж е подходящ за различни помещения в дома, включително кухня, всекидневна, хол или дори спалня. Със своите ярки цветове и природна тематика, тапетът ще добави уют и топлина във всяко от тези пространства. Той създава атмосфера на природата и спокойствие.

Цена:
36 00 лв