Фототапет - Есенна гора

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-106
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Есенна гора, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиана Иванова

Високо качество, коректност и бързина. Благодаря ви много за професионализма ☺️

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Мария Евгениева

Невероятни календари и допълнителни подаръци към тях! Препоръчвам!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Яница Ефремова

За втора поредна година поръчвам от вас и съм много доволна от качеството и изработката. Както винаги уникални! Благодаря, ви за професионализма!

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Радослава Кръстева

Благодаря за бързото изпълнение на поръчката, календарите са чудесни!

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Есенна гора?

Този изключителен тапет с пейзаж пренася природата директно във вашата дневна стая или хол, създавайки уютна и спокойна атмосфера. Главният акцент е върху есенната гора, която се представя в оранжеви, червени и кафяви тонове. Природата изживява прехода си към по-хладния сезон, като предлага пленителен поглед върху буйните цветове на есента.

В сърцевината на тапета се издига красива река, която леко преминава през гората. Тя предизвиква спокойствие и умиротворение, заласкващи се в тихо и сладостно усещане за природата. Реката образува вълшебен водопад, който добавя допълнителен елемент на прекрасното природно чудо.

Този тапет с есенен горски пейзаж е идеален за дневната стая или хола ви. Той ще придаде уникалност и природна естетика на вашия интериор. Подчертавайки красотата на природата, този тапет предлага спокойствие и хармония на пространството, където се намира.

Създайте уютна обстановка и се насладете на това прекрасно изображение на есента през цялата година. Тапетът с есенен горски пейзаж е съчетание от цветове и естетика, които създават усещане за наситеност и природна красота.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този есенен горски тапет е подходящ за различни помещения и интериори. Неговите топли и наситени цветове ще създадат уютна атмосфера в дневната стая, хола или спалнята. Също така, той може да бъде използван в офиси, хотели или ресторанти, за да добави природен и спокоен елемент към пространството. Благодарение на своята красива и релаксираща есенна тематика, тапетът се превръща в чудесен избор за всеки, който търси да внесе природата в своя дом или работно място.

Цена:
38 00 лв