Фототапет - Есенна горска пътека

Флис - Канаваца
Код wall-s-79
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален Фототапет – Есенна горска пътека, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

И.Геров

Много лесно за поставяне и направо промени облика на стаята ми. Супер доволен съм!

Неда

Бяхме скептични, но тапетите се оказаха страхотни. Прекрасен дизайн и качествени материали.

С.Василева

Фототапетът е перфектният акцент за нашата всекидневна. Много добро качество.

Цветомира

Фототапетът направи офиса ни много по-приятно място за работа.

Християн

Получих тапетите бързо и без проблеми. Качеството е страхотно, изглеждат чудесно

Виолина

Тапетите са невероятни! Лесни за поставяне и направиха стаята много уютна.

Георги Б.

Тапетите са точно това, което търсех. Отлично качество и лесни за работа.

Едита

Прекрасен избор за декорация на дома. Лесен за работа и с чудесен краен резултат.

Росица М.

Цветовете и детайлите са изключително реалистични. Инструкциите за поставяне бяха ясни и процесът беше бърз и лесен. Силно препоръчвам!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Есенна горска пътека?

Тапетът Есенна горска пътека представлява впечатляващ пейзаж, пренасящ ви в чудесния свят на горската природа през есента. Главният акцент на тапета е гората, която оживява в ярки цветове - зелено, кафяво и жълто. Тези цветове са характерни за есенните месеци и създават усещане за топлина и уют.

Дърветата на тапета са изобразени в различни нюанси на зеленото, кафявото и жълтото, което придава на пейзажа живот и разнообразие. Видяната гама от цветове е впечатляваща и нежно прелива от една нюанс в друга, като създава прекрасна хармония.

В дълбините на гората през целия пейзаж е издялана пътека, която ви поканва да я следвате. Тази пътека е представена с грижливо изобразени детайли и изглежда като наслоени покатерени камъни. Тя придава на тапета допълнителна измерение и ви води през природата, като ви предлага усещането за пътешествие и откриване.

Описанието на тапета би било непълно без да спомена есента. Това е сезонът, който доминира в пейзажа, а палитрата от цветове на дърветата подчертава прекрасната есенна атмосфера. Изпъкващите жълти и кафяви оттенъци придават на тапета топлина и уют, докато различните нюанси на зеленото осигуряват свежест и живост.

Този тапет с горски есенен пейзаж ще създаде уникална атмосфера във вашия дом или работно пространство. Съчетавайки естествената красота на горската природа с топлите цветове на есента, този тапет ви позволява да се потопите в спокойствие и хармония, носейки си природата близо до вас.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с горски есенен пейзаж е подходящ за различни пространства и помещения. Можете да го използвате в домашния си интериор, като основа на дневна или спалня, за да създадете уютна и природна обстановка. Също така, тапетът ще бъде чудесно допълнение към хотелски стаи, където може да внесе усещане за спокойствие и релаксация. В офиси или работни пространства той може да добави естествен елемент и да създаде атмосфера на вдъхновение. Независимо къде го изберете, този тапет ще създаде приятна атмосфера и ще внесе природата във вашето околие.

Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв