Есенна река -тапет с жълто, синьо и оранжево за всекидневна, кухня или хол | Фото Тапети

Фототапет есенна река

Флис - Канаваца
Продуктов код wall5
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Daniela Koevska

Изключително съм доволна от изработката на календарите. Препоръчвам и отново ще се възползвам от услугите ви :)

Георгиева Мария

календарите са страхотни

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

Даниела Панова

Отлично качество и професионализъм. Благодарим ви! �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Есенна река?

Тапетът се представя с красив пейзаж, който е идеален за украса на всекидневна, кухня или хол. Централният мотив е есенна река, около която се простира пейзаж с погледи към пъстрите есенни дървета. Цветовете, които преобладават в дизайна, са жълто, синьо и оранжево, които създават топла и уютна атмосфера. Жълтите оттенъци предават чувство на топлина и светлина, докато синьото и оранжевото допълват палитрата със своите контрастни нюанси. Тапетът с пейзаж въвежда природата в интериора и създава усещане за спокойствие и хармония. Пейзажът с реката и есенските дървета предлага визуална стимулация и освежаващо преживяване, като същевременно подчертава естествената красота на природата. Със своите топли цветове и вдъхновяващи изображения, този тапет ще добави уникален и привлекателен акцент към вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за украса на всекидневна, кухня или хол. Той създава уютна и топла атмосфера, благодарение на есенната река и пейзажа с жълти, сини и оранжеви дървета. Изображението придава спокойствие и хармония, въвеждайки елементи от природата в интериора. С този тапет можете да създадете привлекателен и уникален акцент, който ще придаде шарм и красота на вашия дом.

Цена:
35 00 лв