Фототапет - Каскаден водопад 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-110
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Каскаден водопад 2, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Александрина Карабашева

Препоръчвам! Коректни и изпълнителни! Благодаря Ви!

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Kristina Georgieva

Препоръчвам.Бързо и коректно обслужване.Поръчах 4 бр. календара и получих подаръци.Много благодаря. :)

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.

Antonia Irmanova

Изключително бързо и качествено обслужване! Благодаря
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Каскаден водопад 2?

Този фототапет представлява зашеметяващ природен пейзаж с красив стъпаловиден водопад, който ще превърне вашата дневна или хол в уютно място на спокойствие и хармония. Високите дървета около водопада се отличават с наситен зелен цвят, преливащ с живот и естественост. Те създават плътна зелена завеса, обгърнала водата и придаваща още по-голяма свежест на цялостната композиция.

Водопадът създава изключително впечатляваща гледка със своите три основни цветови нюанса - синьо, бяло и кафяво. Блестящите сини оттенъци на водата се сливат с небето, създавайки усещане за спокойствие и безкрайност. Белият пясък и пяната придават свежест и лекота, като се преливат и се движат сред водните струи. Кафявите нюанси на скалите и камъните добавят природен и органичен елемент към този великолепен пейзаж.

Този тапет е идеален избор за дневна или хол, където можете да се наслаждавате на естествената красота и да се отпуснете в приятна атмосфера. Водопадът ще ви помогне да се откъснете от ежедневните грижи и да се потопите в приказно обкръжение. Неговата изключителна детайлност и живописни цветове ще добавят визуална привлекателност и дъхновение във вашето пространство.

С този тапет с природен пейзаж ще създадете уютна и релаксираща обстановка, която ще ви накара да се чувствате свързани с природата и да се наслаждавате на нейната красота всеки ден.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е подходящ за различни интериорни пространства, като дневни, холове или дори спални. Водопадът и горският пейзаж ще добавят природна естетика и спокойствие във всяко помещение. Със своите живописни цветове и изключителна детайлност, тапетът с водопада може да създаде уютна и релаксираща обстановка, където можете да се отпуснете и да се наслаждавате на приказната красота на природата.

Цена:
38 00 лв