Фототапет Любовта е всичко

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1117611
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

pardjola

Благодаря за конструктивната комуникация и за качествените календари!
Бих Ви препоръчал без да се двоумя!

Ангел Иванов

Просто Бързи, коректни, супер качество!!!

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни

Radoslava Tsvetanska

Искам да благодаря за страхотните календари, които изработихте за нас! Изключително качество и коректност на много добра цена! Благодаря и за подаръците - малки календарчета и ключодържател! Много успехи през Новата година!

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Младен Михаела Савови

Календарите са страхотни.. перфектни отпечатани снимки с уникално качество.. Благодаря ви и весели празници ��
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Любовта е всичко?

Фототапетът "Любовта е всичко" е прекрасен тапет за спалня, той представлява красива комбинация от зелени и сини нюанси. Дизайнът включва клони на дървета, които се образуват във формата на сърце. Този тапет е идеален за спалня, хол или дневна, като създава уютна и релаксираща обстановка. Зелените и сините тонове допринасят за усещане за природата и хармонията, като създават свеж и успокояващ ефект. Тази визуална интерпретация на любовта придава на стаята неповторима и романтична атмосфера. Фототапетът "Любовта е всичко" е перфектно допълнение към интериора, което може да подчертае вашата индивидуалност и да ви вдъхнови всеки ден.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Любовта е всичко" от art-gift е подходящ за спалня, хол или дневна стая. Той представя клони на дървета, които образуват сърце, с зелени и сини цветове. Създава уютна и романтична атмосфера в интериора и придава усещане за природата и хармонията.

Още продукти
Цена:
38 00 лв