Фототапет Лято на плажа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10012379
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Стели

Много съм доволен! Препоръчвам с две ръце

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Ивета Дочева

Лесна поръчка, бърза доставка, доволна съм от качеството.

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лято на плажа?

Този тапет с летен морски пейзаж представя изключително живописна сцена, която излъчва спокойствие и красота. На плажа можем да виждаме нежен, златист пясък, който създава уютна атмосфера. Морето е безмълвно и спокойно, с нежни вълни, които се разбиват по брега. Високо над морската повърхност се издига прекрасна дъга, която създава вълшебно настроение.

Във въздуха се разиграват животински силуети - скачащи делфини, които играят във водата и придават допълнителна жизненост на пейзажа. Гларусите леко плават над морето, прелитайки от едно място на друго, създавайки естествената картина на свободата.

В небето се наблюдават бели облачета, които придават нежност и лекота на сцената. В десния ъгъл на тапета има клони, на които се отлагат шарени папагали, които са символ на живост и разнообразие.

Цветовете на тапета са основно синьо, представяйки безкрайните води на морето, кафяво, отразявайки топлината на пясъка, и зелено, представяйки природата и живота вокруг. Този тапет е идеален за създаване на атмосфера на спокойствие, хармония и свежест във всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този летен морски тапет е подходящ за почти всяко помещение, където желаете да създадете усещане за спокойствие, свежест и природна красота. Можете да го използвате в спалнята, за да създадете релаксираща обстановка, в дневната или хола, за да добавите приятна атмосфера, или дори в офисното пространство, за да се насладите на визуалната стимулация и вдъхновение. Този тапет може да внесе привлекателно присъствие и естетика във всяко помещение, допълвайки го с морска хармония и жизненост.

Цена:
38 00 лв