Фототапет Мост

Флис - Канаваца
Код wall10005760
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

И.Геров

Много лесно за поставяне и направо промени облика на стаята ми. Супер доволен съм!

Димитър

Качеството е надминало всичките ми очаквания. Препоръчвам с две ръце!

Karina

Много съм впечатлена от качеството и дизайна на фототапета. Изглежда страхотно на стената.

Ирина

Точно това, което търсех! Фототапетът добавя изисканост и стил на всекидневната ми.

К.Петкова

Тапетите са с много добро качество и се поставят лесно. Препоръчвам на всеки, който иска да обнови интериора си.

И.Иванова

Много лесен за поставяне и безупречен дизайн. Благодарим!

Емел

Фототапетът надмина очакванията ми. Препоръчвам

Силви

Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така.

Иванка

Изключително доволна съм от качеството на фототапета! Изображението е много ясно и цветовете са ярки. Лесен за поставяне и придава невероятен завършек

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мост?

Тапетът, който описвате, представлява един вълнуващ горски пейзаж, който призовава към уединение с природата и хармония. В центъра на тапета се разкрива изумителен водопад, който се стича в кристално чисто езеро. Това езеро се отличава със своята спокойна повърхност, отразяваща красивия небесен свод. Вдъхновяващото синьо на небето прелива в тъмни оттенъци на зеленина, обгръщайки плътната горска растителност, която околоезера.

Във водата на езерото се откроява горд и изящен бял лебед, който плава с грация, носейки със себе си нотка на дива природа. Той е символ на нежност и чистота, представен в прекрасния му бял цвят, който се преплита с отблясъците на синьото небе и зелените оттенъци на околната растителност.

Над езерото се издига дървен мост, представляващ връзката между сушата и водата, между човека и природата. Той придава допълнителен елемент на естетиката на пейзажа, като създава уютно убежище за откриване на красотата на околната среда.

Цветовата гама на тапета е основана на природните нюанси, които включват жизнено зелено, тихо сиво, спокойно синьо и топло кафяво. Тези цветове отразяват хармонията и баланса в горския пейзаж, създавайки усещане за спокойствие и вътрешен мир.

Този тапет е идеален избор за всеки, който търси връзка с природата в домашната си обстановка. Съчетавайки превъзходна красота и природна изобилие, тапетът с горския пейзаж, водопада, езерото и лебеда, излъчва жизненост и спокойствие, предоставяйки ви уникално преживяване във вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с горски пейзаж, водопад и езеро е подходящ за почти всяко помещение, което се нуждае от допълнително усещане за природата и спокойствие. Той ще превърне всяка стая в оазис на спокойствие и връзка с природата. Идеален е за спалнята, където ще създаде уютна и релаксираща обстановка, или за дневната стая, където ще добави природна красота и хармония. Може също така да се използва в офиси, салони или холи, за да се създаде по-спокоен и вдъхновяващ работен или почивен кът.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв