Тапет Мъгла в гората - Красив горски пейзаж за хол, офис и дневна | Фото Тапети

Фототапет мъгла в гората

Флис - Канаваца
Продуктов код wall877560
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
36 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Petq Davcheva

Прекрасен е !Огромно благодаря за тази награда,за професионализма и бързата доставка ! Бъдете живи и здрави и много,много успешни !❤️❤️❤️

Яница

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Цвети Руйнина

Невероятни сте! Календарите пристигнаха много бързо и качеството е супер. Благодаря и за подаръците към тях. За в бъдеще ще пазарувам само от вас

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мъгла в гората?

Тапетът "Мъгла в гората" е впечатляващо изображение на красив горски пейзаж с борова гора. В този тапет се забелязва лека мъгла, която допълнително задълбочава мистерията и усещането за тайнственост на местоположението. Това изображение е перфектно за използване в хол, офис или дневна, където може да създаде уютна и релаксираща обстановка.

Цветовете в тапета са доминирани от нюанси на зелено, кафяво и сиво. Зеленият цвят придава усещане за живот и свежест, като пренася ви в средата на природата. Кафявите и сивите тонове създават усещане за стабилност и природна естественост, което добавя дълбочина към пейзажа.

Тапетът "Мъгла в гората" ще внесе естетическа красота и спокойствие във вашето пространство. Съчетавайки красивата природа с мистериозната атмосфера, този тапет е идеален избор за създаване на уютна и релаксираща обстановка във вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът с природен пейзаж "Мъгла в гората" е подходящ за различни интериорни пространства. Благодарение на своята естетика и спокойна атмосфера, той е отличен избор за хола, дневната стая или офиса. Тапетът ще добави природен шарм и усещане за уют във всяко от тези помещения. Неговите цветове - зелено, кафяво и сиво, се хармонизират с различни декоративни стилове и могат да се впишат в различни дизайнерски концепции. Независимо дали искате да създадете спокоен уголем в дома си или в работното си място, този тапет ще добави нотка на природата и красотата на горския пейзаж.

Цена:
36 00 лв