Фототапет Нежна тишина

Флис - Канаваца
Продуктов код walla202211
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво -

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

Илияна Йовкова

Очарована съм от Вас - бързи, коректни и правите красоти! Успехи!

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!

Сиси Георгиева

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Нежна тишина ?

Тапет за хол "Нежна тишина" представлява изящна комбинация от цветя, природни мотиви и събуждаща спокойствие атмосфера. В центъра на тапета се намира силует на красив клон с листа и нежни пеперуди, които прелитат над него. Техните контури са изобразени в сиви тонове, което придава изтънченост и хармония на цялостната композиция.

Основният фон на тапета е изпълнен с резедаво и жълто, което създава уютна и топла атмосфера в помещението. Цветната комбинация допринася за усещането за природата и вдъхновение, което тапетът излъчва. Благодарение на своята нежност и естетика, тапетът "Нежна тишина" е подходящ за всяка стая в дома или офиса.

В спалнята той ще създаде усещане за спокойствие и релаксация, което е важно за добър сън. В хола или всекидневната той ще придаде изтънченост и топлина на пстаята. В кухнята ще добави свежест и жизненост, а в коридора или офиса ще внесе усещане за хармония и природна красота.

Тапетът "Нежна тишина" е перфектният избор за всеки, който търси съчетание от естетика, нежност и природни елементи. Той ще създаде уникална обстановка и ще ви отведе на вълнуващо пътуване в света на цветята и природата, докато се наслаждавате на уюта и комфорта на вашето жилище или работно място.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Нежна тишина" е подходящ за различни пространства и помещения. Можете да го използвате в спалнята, хола или всекидневната, кухнята, коридора или дори в офиса. Той ще придаде уют, хармония и природна атмосфера на всяко място, където го поставите. Благодарение на своите нежни цветове и мотиви от природата, тапетът ще внесе свежест и изтънченост в интериора. Независимо от избрания от вас стил на декорация, тапетът "Нежна тишина" ще се впише перфектно и ще създаде уникална атмосфера.

Цена:
38 00 лв