Фототапет Ниагарски водопад

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-0003
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Ивелина Георгиева

Изключително коректни! Благодаря!

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Гергана Ерменкова

Благодарим Ви за календарите и за подаръците към тях! Благодаря Ви също за колегиалното отношение ! Страхотни сте и със сигурност ще Ви препоръчам на приятели!

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Nadq Stoqnova

Страхотни сте!!!! Благодаря

Marty Boboycheva

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Antonia Irmanova

Изключително бързо и качествено обслужване! Благодаря

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ниагарски водопад?

Фототапет Ниагарски водопад е едно впечатляващо изображение на природата. Този тапет създава усещане за спокойствие и хармония и е идеален за поставяне във вашата холна зона или дневна стая.

Централният мотив на тапета е голям водопад - Ниагарският водопад. Изглежда като да го гледате от птичи поглед, което придава на изображението уникален перспективен ефект. Водопадът се простира върху целия тапет, създавайки изключително впечатляваща сцена.

Цветовете на тапета са предимно зелени, сини и бели. Зелените нюанси представят буйството на природата и горската плътност, докато сините нюанси отразяват спокойствието на водата. Белите цветове добавят свежест и светлина към цялостното изображение.

Този тапет с пейзаж на водопад е подходящ избор за създаване на природна атмосфера във вашето жилище. Той ще внесе естественост и спокойствие във вашия хол или дневна, като ви позволи да се наслаждавате на великолепния пейзаж дори в градската среда.

Със своите богати цветове и уникална перспектива, този тапет ще създаде впечатляващ фокусен пункт във вашия дом. Внесете красотата на природата във вашите интериори с този великолепен тапет с природен пейзаж.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с природен пейзаж е подходящ за различни пространства във вашето жилище. Благодарение на своите спокойни и хармонични цветове, той може да бъде поставен във вашия хол, дневна стая или спалня, създавайки уютна атмосфера. Изображението на големия водопад и птичия поглед придава изключителен визуален ефект и ще привлича вниманието на гостите ви. Тапетът е идеален за хора, които обичат природата и желаят да създадат усещане за спокойствие и хармония във вътрешното си пространство.

Цена:
38 00 лв