Фототапет Палми

Флис - Канаваца
Продуктов код wall461990
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Иван Иванов

Много коректни и много бърза доставка !

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Мирела

Уникални сте!

Yana Sokolova

Поръчахме си детски календари със снимки ! Станаха чудесни ! Към тях ни направиха 12 джобни календарчета и 2 ключодържателя подарък ! Зарадвахте ни ! Формата за поръчка е бърза и лесна ! Избора на артикули е огромен! Доволна съм ! Ще поръчаме отново !

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Galya Valcheva

Изключително коректни, много бързо направиха чашите ми подарък, въпреки натоварения график, получих всичко навреме! Чашите изглеждат страхотно и нямам търпение да зарадвам получателите им! Определено ще поръчам отново!

Vili Angelova

бързина и качество!!!Благодаря

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Палми?

Фототапет за хол "Палми"  представлява красива пейзаж с плаж, палми и слънце. Той предлага прекрасна визия на тропическа обстановка и ви пренася в света на релакса и усещане за удоволствие.

Основните елементи на тапета включват палми, бряг, небе и слънце. Палмите са изобразени с високи, изящни стъбла, които се издигат от пясъчния плаж. Техните листа са наситено зелени и създават приятна сянка под тях. Съчетанието от синьо небе и златен плаж придава реалистичност на сцената и ви кара да се почувствате като част от нея.

Слънцето е изобразено като ярко, блестящо кълбо, което се откроява на небето. Неговите лъчи се разпръскват и се отразяват върху повърхността на морето, създавайки благодатно сияние. Комбинацията от синьо, зелено и кафяво създава хармонична палитра на цветовете, която усилва усещането за спокойствие и радост.

Този фототапет е перфектен за украса на интериора на вашата домашна среда. Когато гледате към него, ще можете да си представите, че се намирате на източния бряг на едно прекрасно тропическо място. Със своите живи цветове и реалистични детайли, тапетът "Палми" ви предлага възможността да се насладите на уникална атмосфера на плаж, без да напускате уюта на дома си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с палми е подходящ за всяка стая, която желаете да превърнете в уютна, релаксираща и тропическа среда. Можете да го използвате в спалнята, за да създадете атмосфера на спокойствие и почивка, или в хола, за да добавите елемент на природата и свежест. Също така, този фототапет е подходящ за ресторанти, кафенета или спа центрове, където можете да създадете атмосфера на екзотика и релаксация за вашите клиенти.

Цена:
38 00 лв