Пещерен пейзаж на Деветашката пещера - Уникален фототапет от България | Фото Тапети

Фототапет пещера

Флис - Канаваца
Продуктов код wall24
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
36 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Бистра Тонова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Станислава Димитрова

страхотна изработка . благодаря и за подаръчетата.

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Пещера?

Тапетът за хол или всекидневна представлява впечатляващ пейзаж на Деветашката пещера в България. Това е природен феномен, който привлича посетители от цял свят със своята красота и уникалност. В тапета се забелязват изумителни форми и текстури на стените на пещерата, създаващи мистериозна и древна атмосфера.

Цветовата палитра на тапета включва различни нюанси на кафяво, зелено и синьо. Кафявите тонове придават усещане за топлина и земност, докато зелените цветове подчертават богатството на растителния свят, който се намира около пещерата. Синьото създава усещане за спокойствие и хармония.

Тапетът е подходящ за различни помещения като спалня, дневна, хол, офис, заведение или училище. Своят естествен и природен мотив ще донесе усещане за свежест и спокойствие в пространството. Зрелищната картина на пещерата ще предизвика интерес и дискусии, като поставя особено впечатление във всяка стая.

С този тапет ще можете да създадете уютна обстановка, вдъхновена от природата, което е особено подходящо за хора, които ценят природните красоти и искат да имат част от тях в своя дом или работно място. Той може да се използва както за създаване на акцентна стена, така и за покриване на цялата стая, в зависимост от предпочитанията и стиловите предпочитания на декорацията.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът е подходящ за спалня, дневна, хол, офис, заведение или училище, създавайки уютна обстановка с природна атмосфера.

Цена:
36 00 лв