Фототапет - Пиратска история

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-82
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Пиратска история, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте!

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

Стели

Много съм доволен! Препоръчвам с две ръце

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Инчето Стойчева

Много съм доволна добро обслужване.

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.

Габи Зиновиева

Страхотни календари! Изключително коректно обслужване! Благодаря :)

Cvetelina Gosheva

Много бърза изработка и отлично качество! Благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пиратска история?

Тапетът с фототапет "Пиратска история" представлява великолепна сцена, вдъхновена от пиратската епоха. Той съчетава морето, голям пиратски кораб с вдигнати платна и големи сиви скали с интересни форми, създавайки вълнуващ и загадъчен вид. В средата на сцената се издига една скала, чиято форма наподобява череп, което допълнително подчертава темата на пиратите.

Цветовете, използвани в тапета, са в основно сиви, сини и кафяви нюанси, които придават усещане за мистерия и автентичност на сцената. Сивите тонове подчертават скалите и кораба, синьото придава дълбочина и наситеност на морската вода, а кафявите нюанси създават естествен и земен акцент.

Този фототапет за хол може да се превърне в централен фокусен пункт на интериора. Създавайки усещане за приключение и тайнственост, тапетът ще привлича вниманието на всеки, който влезе в стаята. Той може да се използва и в други пространства, като например кабинет, спалня или дори ресторант, където желанието за пиратски приключения може да се отрази в атмосферата.

Фототапетът "Пиратска история" предлага вълнуваща и неповторима визия, съчетавайки морето, пиратската епоха и впечатляващите скали. Той създава уютно пространство със силно присъствие на приключенски дух и ще направи всяко помещение по-забележително и интересно.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет "Пиратска история" е подходящ за различни пространства, включително хол, кабинет или спалня. Той създава усещане за приключение и тайнственост, което може да обогати интериора във всяко от тези помещения. Съчетавайки морето, пиратската епоха и величествените скали, този тапет създава уютно пространство с изразителен характер. Независимо от това къде ще го поставите, той ще привлече вниманието и ще добави забележителен акцент в интериора.

Цена:
38 00 лв